Life

Cum a câştigat Anca Serea primii bani: “Erau vreo 3000 de dolari”

Anca Serea a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani. Vedeta s-a ales cu suma de 3.000 de dolari la primul ei job, atunci când era în ultimul an de liceu.
21.06.2022 | 22:25
Cum a castigat Anca Serea primii bani Erau vreo 3000 de dolari
Cum a câștigat Anca Serea primii bani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Serea a dezvăluit, în carul unui interviu, cum și-a câștigat primii bani. Soția lui Adi Sînă este una dintre cele mai apreciate femei din lumea showbiz-ului românesc.

Cum a câștigat Anca Serea primii bani

Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a început cariera ca fotomodel cu mult timp în urmă, atunci când avea doar 19 ani.

ADVERTISEMENT

Anca Serea a participat la campanie pentru un lanț de electrocasnice, iar ședința foto s-a ținut la București, ea fiind din Tecuci.

Vedeta a câștigat atunci 3.000 de dolari, bani pe care i-a primit cash. În drumul înapoi spre orașul natal, Anca Serea a ținut foarte bine rucsacul pentru ca banii ei să fie în siguranță. Acesta a fost primul ei job în modelling.

ADVERTISEMENT

„Prima campanie a fost făcută la un lanț de electrocasnice. Ședința foto a fost la București. Nu o să uit niciodată cum am plecat cu ghiozdănelul, în care erau vreo 3000 de dolari. Mi s-a părut fantastic pentru omulețul de 19 ani care eram.

Am mers cu trenul la Tecuci (n.r. orașul natal) și țineam rucsacul așa în spate – nu o să uit niciodată faza aceea – m-a marcat, de teamă să nu se întâmple ceva cu banii ăia.”, a declarat Anca Serea pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Din banii câștigați atunci, Anca Serea și-a achiziționat un telefon mobil, iar o parte i-a dat-o fratelui său. Restul banilor i-a pus deoparte, sub saltea, fiind o persoană chibzuită, după cum a declarat în cadrul aceluiași interviu.

Ce a spus Anca Serea despre al șaptelea copil

În urmă cu câteva luni, Anca Serea a vorbit despre posibilitatea de a avea al șaptelea copil. Vedeta are șase copii, doi dintre aceștia, David și Sara, fiind din căsnicia cu Filip Poplingher, iar ceilalți patru cu Adi Sînă.

ADVERTISEMENT

Anca Serea nu a exclus posibilitatea de a deveni mamă a șaptea oară, dar recunoaște că i-ar fi foarte greu. Vedeta este de părere că nu e momentul potrivit pentru încă un copil.

Motivul principal îl reprezintă faptul că vremurile în care trăim nu sunt tocmai prielnice pentru nașterea și creșterea unui copil.

„Adi își dorește foarte mult încă un copilaș. Pentru mine, în momentul ăsta, este suficient, pentru că trăim niște vremuri mai atipice și cu încărcătură energetică deosebită și nu aș spune una pozitivă, ci una negativă.

Mi se pare așa o mare loterie să mai aduci un copil pe lumea de astăzi. Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental. E o nesiguranță care plutește în ultimii doi ani asupra noastră.”, a declarat Anca Serea pentru wowbiz.ro, în aprilie.

ADVERTISEMENT