Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a comentat Porumboiu autodenunțul unui patron din Liga 1: “Se știau de atunci cum stau lucrurile”

Adrian Porumboiu a dat detalii despre dezvăluirile lui Alin Simota despre blaturile din fotbalul românesc.
20.10.2023 | 17:42
Cum a comentat Porumboiu autodenuntul unui patron din Liga 1 Se stiau de atunci cum stau lucrurile
Adrian Porumboiu, reacție după dezvăluirile lui Simotă. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alin Simota, fost patron la Jiul Petroșani, a dezvăluit cum făcea blaturi în perioada în care era om de fotbal. Adrian Porumboiu a comentat evenimentele.

Ce spune Porumboiu

Porumboiu spune că se știa încă din perioada blaturilor că acestea au fost făcute și că oricât de puternici ar fi fost observatorii, nu se putea rezolva nimic.

ADVERTISEMENT

Am citit, de ce a dezvăluit că se știau de atunci, din vremurile alea. Credeți că atunci când se făceau blaturi mai era nevoie de observatori și arbitri?”, a spus Adrian Porumboiu.

Imediat, Vivi Răchită a intervenit și a spus că într-un meci la Ploiești Porumboiu a decis repetarea de trei ori a unui penalty la un meci care era ”rezolvat”.

ADVERTISEMENT

”Vă aduc eu aminte la Ploiești, câne ne-ați pus să repetăm de trei ori un penalty că nu nimeream poarta. Trebuia să fie 0-0 și ne-ați dat un penalty pe care noi ne rugam să nu ni-l dați”, a spus Vivi Răchită.

Porumboiu și-a amintit imediat de acel moment. ”L-am dat pentru că am considerat că era o denigrare. Nu o dați doar pe conducători, erați și voi în teren”, a încheiat Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Simota

Alin Simota a povestit cum se făceau blaturile în trecut, amintindu-și cum echipa sa a făcut un blat la un meci cu Unirea Dej.

”Cu Unirea Dej nu trebuia să mai facem greșelile făcute cu Gaz Metan. Am fost acolo și ne-am luat toate măsurile. Îți spun acum, e prescrisă. S-a făcut pușculița, s-a discutat cu cine trebuie. Aveam echipă, dar nu puteam risca. Ne-am luat toate măsurile, începând cu arbitrajul.

ADVERTISEMENT

La pauză era 0-0, a trebuit să schimbăm abordarea. Ce discutasem nu se întâmplase. Jucătorii de la Dej habar nu aveau de poveste. La pauză s-a schimbat treaba, în sensul că au aflat de poveste.

Am reglat treburile și s-a terminat bine. Ion Crăciunescu era observator, era lângă mine. După ce a început repriza a doua și am marcat, s-a ridicat și m-a felicitat pentru promovare”, a spus Alin Simota.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Adrian Porumboiu, reacție dupăauto denunțul lui Simotă

ADVERTISEMENT