Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a comentat Porumboiu faza în care Screciu putea fi eliminat la U Craiova – CFR Cluj 1-0: “E fără dubiu”

Adrian Porumboiu a comentat faza în care Screciu putea fi eliminat în meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 1-0. Fostul arbitru este de părere că intrarea a fost de roșu.
03.12.2023 | 19:37
Cum a comentat Porumboiu faza in care Screciu putea fi eliminat la U Craiova  CFR Cluj 10 E fara dubiu
Adrian Porumboiu a comentat faza în care Screciu putea fi eliminat în meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 1-0. Fostul arbitru este de părere că intrarea a fost de roșu.
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a comentat faza în care Vladimir Screciu putea fi eliminat în meciul Universității Craiova cu CFR Cluj, scor 1-0. Fostul arbitru este de părere că intrarea dură a mijlocașului oltenilor la Tachtsidis a fost de cartonaș roșu.

Cum a comentat Porumboiu faza în care Screciu putea fi eliminat

La FANATIK SUPERLIGA, Adrian Porumboiu susține că Screciu trebuia să fie eliminat după intrarea dură la Tachtsidis. Mijlocașul oltenilor ar fi trebuit să primească cartonaș roșu, astfel că fostul arbitru este de părere că centralul partidei a comis o greșeală care putea schimba soarta duelului.

ADVERTISEMENT

“E roșu, categoric. Nu vreau să intru în contradicție cu nimeni. Însă, în afară de eroarea asta mie de-a lungul timpului mi-a plăcut ce a arbitrat Cojocaru. Aici a greșit, a greșit, dar nu aș zice că în cariera lui a avut prea multe erori.

Văd un arbitru echilibrat. Acolo, lovitura a fost foarte clară de roșu. Una peste alta, să spună Balaj, dacă știe mai multe. Nu aș vrea să fiu răutăcios nici cu Cristi Balaj, dar acum simte și el puțin.

ADVERTISEMENT

Eu am simțit treaba asta până când mi-au mâncat ficații. El e la început, eu eram și pe banii mei. Viața merge înainte. El e tânăr, are timp să se tăbăcească”, a declarat Adrian Porumboiu.

Balaj, declarații uluitoare după arbitrajul din U Craiova – CFR Cluj 1-0

Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul de la derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj. Oltenii s-au impus la limită, scor 1-0. Ardelenii au avut nenumărate ocazii de a înscrie, însă, în cele din urmă formația lui Andrea Mandorlini a plecat fără niciun punct din Bănie.

ADVERTISEMENT

Screciu l-a lovit cu umărul în obraz pe grecul Tachtsidis. Mijlocașul s-a prăbușit pe gazon, ambulanțele au intrat pe teren, mijlocașul oltenilor a primit doar cartonașul galben. Cristi Balaj a luat foc după decizia arbitrilor.

“N-am vrut să spun nimic înainte de meci, este o formă de respect față de adversarele împotriva cărora evoluăm. Uram perioada în care se încerca să se facă presiuni înaintea meciului pentru a pregăti situațiile ambigue în care arbitrii să ia decizii în favoarea celor care strigă mai tare. 

ADVERTISEMENT

A fost delegat Cojocaru, cel care ne-a arbitrat ultima oară în Giulești și Popa la cabina VAR care a fost în sezonul trecut tot în Giulești, așa s-a nimerit. Nu-i poți acuza pe cei de la Rapid pentru că ei chiar nu au avut nicio vină. Am avut o stare de indispoziție, dar m-am abținut. 

Dacă mai vorbim de lovituri de pedeapsă sau două lovituri de la colț care nu au fost și au fost acordate eronat mai treci cu vederea. Dar atunci când vorbim de respect, de lovirea adversarului, de dorința de a pune în pericol integritatea adversarului, mai ales că avem exemple în acest campionat cu jucători care au stat deoparte și pătimesc din cauza celor care au fost iresponsabili în timpul partidei, nu am cum să depășesc asemenea momente”, și-a început discursul dur Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția lui Adrian Porumboiu după ieșirea nervoasă a lui Cristi Balaj

ADVERTISEMENT