Life

Cum a făcut Teo Trandafir față concurenței cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: ”Am găsit această armă”

Teo Trandafir a fost într-o competiție constantă ani la rând cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, iar acum spune cum a reușit să rămână pe sticlă atâta vreme.
29.08.2022 | 08:44
Cum a facut Teo Trandafir fata concurentei cu Mihaela Radulescu si Andreea Marin Am gasit aceasta arma
Teo Trandafir, adevărul despre competiția cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Cum a învins. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cum a făcut față prezentatoarea de la Kanal D concurenței cu două dintre cele mai cunoscute moderatoare TV, care au avut de-a lungul vremii relații amoroase cu artistul Ștefan Bănică Jr. Ce armă a avut vedeta.

Teo Trandafir, adevărul despre competiția cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Cum a învins

Teo Trandafir a spus adevărul despre concurența cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, rivalele care ani la rând au fost prezente pe sticlă în aceleași intervare orare. Vedeta de la Kanal D a simțit că trebuie să facă ceva în acest sens.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare a emisiunii Teo Show a fost în competiție cu cele două vedete, dar a știut ce instrument să folosească pentru a fi urmărită de publicul larg. Inteligența a fost ”arma” secretă a blondinei.

„Noi am pornit într-o formulă cam așa: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred că Dan Negru și cu mine. Imaginează-ți că eu eram cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin în aceeași ligă. Eu eram cât ele două la un loc.

ADVERTISEMENT

Și atunci trebuia să mă salvez cumva, pentru că publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente. Eu eram oarecum inteligentă, dar am găsit această armă, pe care să o folosesc în favoarea mea, pentru că, bun, «Teo Trandafir e grasă», am înțeles!

Am stipulat, s-a zis, s-a rostit! Băi, dar ți-am zis-o eu! Acum, ce mai ai să îmi zici, mergi mai departe! «Teo Trandafir e proastă!», aici s-ar putea să pot să încerc să te contrez!

ADVERTISEMENT

Și te contrez cu argumente, câte vrei, că am, mai închiriez de la prieteni, mai una alta. Știi cum e! Mie autoironia mi-a reușit pentru asta, să mă apăr!”, a declarat Teo Trandafir pentru cancan.ro.

Teo Trandafir, una dintre cele mai vechi prezentatoare TV

Teo Trandafir este una dintre cele mai vechi moderatoare TV, dar a avut și momente în care a pierdut din fani. Vedeta a simțit pe propria piele acest lucru în clipa în care a semnat cu Romantica, după plecarea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, prezentatoarea este conștientă că telespectatorii nu migrează odată cu plecarea unor personalități de la un post mare la unul mai mic. Excepție în acest caz face în prezent Dan Negru, după plecarea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT