Sport

Cum a fost sărbătorit „KING” Marius Șumudică de Gaziantep! Cadou fabulos de la Bașkan și dedicație specială de la cine se aștepta mai puțin. Video

Marius Șumudică a fost sărbătorit în cantonamentul lui Gaziantep. Antrenorul român a primit un cadou fabulos de la Bașkan, dar și o dedicație specială.
04.03.2024 | 14:30
Cum a fost sarbatorit KING Marius Sumudica de Gaziantep Cadou fabulos de la Baskan si dedicatie speciala de la cine se astepta mai putin Video
Marius Șumudică a fost sărbătorit în cantonament de Gaziantep. Cadou extravagant primit de român din partea bașkanului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost sărbătorit de Gaziantep luni la prânz, înaintea meciului extrem de important din deplasare cu Antalyaspor, în etapa a 28-a din Superliga Turciei. Antrenorul român a primit o brățară de aur din partea bașkanului lui Gaziantep.

Cum a fost sărbătorit „KING” Marius Șumudică de Gaziantep! Cadou fabulos de la Bașkan

Marius Șumudică este sărbătoritul zilei la Gaziantep. Luni, 4 martie 2024, chiar în ziua meciului cu Antalyaspor, antrenorul român a împlinit vârsta de 53 de ani. Fostul antrenor de la Astra Giurgiu sau CFR Cluj a avut parte de surprize pe bandă rulantă.

ADVERTISEMENT

După cadoul de la Max Gradel, „Șumi” a fost sărbătorit în cantonamentul lui Gaziantep din Antalya. Delegația lui Gaziantep s-a adunat într-o largă încăpere și l-a sărbătorit pe antrenorul Marius Șumudică. De asemenea, tehnicianul român a primit un tort cu fotografia sa.

Bașkanul lui Gaziantep i-a oferit un cadou extravagant lui Marius Șumudică. Antrenorul român a primit o brățară de aur cu inscripția „King” (n.r. Rege), scris pe o plăcuță. Întreaga echipă a lui Gaziantep l-a sărbătorit pe „Șumi” cu doar câteva ore înainte de duelul cu Antalyaspor.

ADVERTISEMENT
Marius Șumudică a primit o brățară din aur de la bașkanul lui Gaziantep.
Marius Șumudică a primit o brățară din aur de la bașkanul lui Gaziantep.

Sorinel Puștiu, dedicație specială pentru Marius Șumudică: „Stau ca vulturul pe stâncă”

Surprizele nu s-au terminat pentru Marius Șumudică! Sorinel Puștiu i-a transmis urări de bine lui Marius Șumudică direct prin intermediul unui videoclip de senzație. Celebrul manelist i-a dedicat lui „Șumi” melodia „Stau ca vulturul pe stâncă”.

Sorinel Puștiu nu a ales la întâmplare melodia pentru Marius Șumudică. La începutul anului 2021, în primul său mandat la Gaziantep, Marius Șumudică a reușit, la un moment dat, să ducă echipa pe primul loc în Turcia.

ADVERTISEMENT

După o victorie cu Ankaragucu, scor 2-0, clubul Gaziantep a pus la stația de amplificare melodia lui Sorinel Puștiu, iar Marius Șumudică a început să danseze direct pe teren. „Dacă dansez, probabil că le place. Nu știți că eu stau ca vulturul pe stânca? Aia e melodia: ‘Stau ca vulturul pe stâncă’”, spunea Șumudică la TV Digi Sport.

Marius Șumudică, primele gânduri de ziua lui de naștere: „Nu-mi doresc decât să fiu sănătos”

Marius Șumudică a dezvăluit ce își dorește de ziua lui de naștere. Antrenorul român este convins că poate înregistra rezultate mărețe, dacă are parte de sănătate și putere de muncă. „Șumi” speră să facă cele mai bune alegeri pentru viitor.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, de ziua mea, nu-mi doresc decât să fiu sănătos ca să pot să antrenez. Dacă sunt sănătos, cu siguranță voi face rezultate și nu mi-e frică de nimic decât de Dumnezeu.

Îmi doresc putere de muncă și sper ca în viitor să fac alegerile pe care trebuie să le fac. De multe ori am ales cu inima, cu sufletul și am greșit”, a spus Marius Șumudică, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Marius Șumudică, sărbătorit de Gaziantep în cantonament înaintea meciului cu Antalyaspor

Sorinel Puștiu, dedicație specială pentru Marius Șumudică în ziua în care antrenorul a împlinit 53 de ani

ADVERTISEMENT