Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a fost surprins Florin Talpan la ieșirea din sala de judecată: ”A savurat momentul”. Foto Exclusiv

Florin Talpan a repurtat o nouă victorie pentru CSA Steaua în bătălia pentru palmares cu FCSB, iar la final a ieșit triumfător din sala de judecată.
18.09.2023 | 22:15
Florin Talpan a repurtat o nouă victorie pentru CSA Steaua în bătălia pentru palmares cu FCSB, iar la final a ieșit triumfător din sala de judecată. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Avocatul Virgil Boglea a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că instanţa nu a vrut să asculte niciun argument al celor de la FCSB şi sunt mari şanse ca decizia să fie în favoarea clubului Armatei.

Florin Talpan a ieșit zâmbitor din sala de judecată

Judecătorii de la Curtea de Apel au respins cererea celor de la FCSB de a aduce probe noi la dosar, iar decizia pare să se îndrepte către un verdict favorabil pentru CSA Steaua. Un nou termen în acest dosar a fost dat pentru 2 octombrie 2023.

ADVERTISEMENT

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, s-a opus cu vehemență și chiar a urlat către instanță să respingă cererea avocaților clubului din primul eșalon de a aduce noi probe, iar la final a părăsit cu zâmbetul pe buze sala de judecată.

Prezent la termenul de la Curtea de Apel, jurnalistul Gabi Safta a făcut un scurt rezumat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA despre ceea ce s-a întâmplat în sala de judecată. ”Domnul Boglea (n.r. – Virgil Boglea, avocat FCSB) mi-a spus că a simțit că cele două judecătoare au venit cu comandă atâta timp cât au hotărât să judece numai perioada 2003-2018.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan i-a criticat permanent pe avocații FCSB-ului și chiar a spus: ‘Vă faceți de râs. Doamna judecător vă rog să țineți cont că se fac de râs prin tot ceea ce solicită’. Talpan a acuzat folosirea cu rea credință a mărcii Steaua, moment în care judecătoarea i-a cerut respectuos să nu mai citească din întâmpinare pentru că oricum au primit-o.

Talpan a savurat momentul la final și se consideră învingător deocamdată în acest proces. A rămas apoi multe minute, dădea raportul, așa e și normal la Armată. A stat mult pe telefon ascuns după niște stâlpi”, a spus Gabi Safta, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Boglea nu mai crede în succes

Virgil Boglea, avocatul Asociaţiei “Salvaţi Steaua”, care susţine clubul FCSB, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre primul termen al procesului pentru palmares, susţinând că decizia va fi într-o singură direcţie după comportamentul instanţei.

FCSB şi CSA Steaua continuă lupta pentru palmares după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trimis cazul spre rejudecare la Curtea de Apel. Motivul pentru care acest proces a fost întors este faptul că nu s-a dat o decizie privind cererea conexă a celor de la FCSB privind recunoaşterea palmaresului din perioada 2003-2017.

ADVERTISEMENT

În decembrie 2014, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anula marca „Steaua” aparținând lui Gigi Becali. Avea să fie începutul acestui conflict pentru palmares care durează deja de aproape 9 ani.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Aveți posibilitatea să urmăriți emisiunea ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Talpan, surâzător după victoria din instanță

ADVERTISEMENT