Life

Cum a fost surprins un turist în stațiunea Mamaia. A găsit cea mai ingenioasă metodă să facă plajă: “De ce să dau 100 lei pe șezlong?”. Foto

Cum a fost surprins un turist pe litoralul românesc? Bărbatul a găsit cea mai ingenioasă metodă să facă plajă, fără să plătească nimic.
04.07.2023 | 13:14
Cum a fost surprins un turist in statiunea Mamaia A gasit cea mai ingenioasa metoda sa faca plaja De ce sa dau 100 lei pe sezlong Foto
Metoda ingenioasă a unui turist aflat pe litoralul românesc pentru a face plajă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un turist de pe litoralul românesc a găsit cea mai ingenioasă metodă să facă plajă. Nu a vrut să dea bani nici pentru un șezlong și nici pentru a-și putea întinde cearșaful pe nisip. Drept urmare, a decis să se folosească de ce are în jurul său.

Metoda ingenioasă a unui turist aflat pe litoralul românesc pentru a face plajă

Un turist care a ajuns pe litoralul românesc a reușit să se bucure de razele soarelui gratuit. A mers să facă plajă, însă folosind o metodă cât se poate de ingenioasă. Cum a fost surprins acesta? A găsit un loc chiar deosebit.

ADVERTISEMENT

Conform imaginilor surprinse de cei de la replicaonline.ro, respectivul turist de pe litoralul românesc a ocupat o bancă întreagă. Aceasta era situată chiar lângă hotelul Malibu, la intrare în stațiunea Mamaia.

Iar metoda ingenioasă de a face plajă a dat roade. Banca era la doar doi pași de mare, astfel că pentru a face o baie, bărbatul nu era nevoit să meargă prea mult. Și-a pus un prosop pe bancă, s-a întins și s-a lăsat mângâiat de razele soarelui. Vezi imaginile aici. 

ADVERTISEMENT

Turistul spune că nu a avut rost să dea 100 de lei pe un șezlong. Poate să facă plajă gratis, iar metoda ingenioasă pe care a folosit-o chiar nu poate fi comparată cu altceva. „De ce să dau 100 lei pe șezlong, când pot să fac plajă moca pe bancă?”, arată sursa citată.

Prețuri neașteptate în stațiunile de pe litoral

Trebuie menționat faptul că, la fel ca și în alte stațiuni de pe litoralul românesc și în Mamaia, prețurile au crescut de la 1 iulie. Mai mult de atât, dincolo de tariful pentru o noapte de cazare, și un șezlong e mai scump chiar și cu peste 5 lei.

ADVERTISEMENT

Nu puțini sunt cei care au rămas șocați de prețuri când au ajuns pe litoralul românesc. Iar dincolo de prețul pentru un șezlong, care ajunge și la 100 de lei, nici mâncarea nu mai este atât de ieftină.

Faimoasele hamsii, ori berea la draft au ajuns să coste dublu față de anul trecut. De asemenea, porumbul fiert se poate spune că a devenit un produs deosebit, având în vedere că un știulete se vinde și cu 10 lei.

ADVERTISEMENT

Nici să stai la cearșaf nu mai e gratis. Anul trecut, cei care voiau să fie la doi pași de buza mării erau nevoiți să scoată din buzunar nu mai puțin de 200 de lei pe zi. În același timp, aveau de respectat și anumite dimensiuni pentru locul ales. 

ADVERTISEMENT