Life

Cum a fost surprinsă Andreea Antonescu pe străzile din L.A. Fanii au rămas fără cuvinte

Andreea Antonescu și-a lăsat fanii fără cuvinte. Cum a fost surprinsă cântăreața pe străzile din Los Angeles și ce mesaj a transmis.
15.06.2023 | 17:41
Cum a fost surprinsa Andreea Antonescu pe strazile din LA Fanii au ramas fara cuvinte
Cum s-a lăsat fotografiată Andreea Antonescu în L.A. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu face furori cu silueta ei la cei 40 de ani și după ce a avut parte de două nașteri. Fosta membră a trupei Andre a fost surprinsă de curând în ipostaze îndrăznețe pe străzile din Los Angeles. Fanii săi au fost plăcut surprinși.

Andreea Antonescu, ”pierdută” în Los Angeles. În ce ipostază a fost surprinsă artista

”Lost in Los Angeles (pierdută în Los Angeles, n.r)” a postat în urmă cu puțin timp Andreea Antonescu pe contul ei de facebook, atașând o fotografie în care își arată corpul bine sculptat. În imagine, ea poartă un outfit compus dintr-o bluză mulată, scurtă și o fustă la fel de scurtă, la care a asortat o pereche de botine negre și ciorapi albi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în aceeași fotografie Andreea Antonescu își ridică ușor fusta, ceea ce a determinat un val de reacții din partea admiratorilor și zeci de mii de like-uri. ”Te iubesc!”/ ”O imagine cât 1000 de cuvinte. Spune exact ceea ce toți știm, dar nu spunem!”, sunt o parte dintre comentarii.

Ce face Andreea Antonescu în Los Angeles

În Los Angeles, Andreea Antonescu a mers să-și vadă fiica, Siena, care a ales să locuiască alături de tatăl ei, fostul soț al solistei. Cu această ocazie, Andreea Antonescu i-a adus-o din nou Sienei pe surioara sa mai mică, venită pe lume în decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

De altfel, în câteva zile, interpreta o va creștina pe fiica sa mai mică, pe care o are împreună cu jurnalistul Victor Vrînceanu și de care s-a despărțit la scurt timp după ce au devenit părinți. Chiar dacă au luat-o pe căi separate, cei doi au rămas în relații amiabile.

”Emoții nu pot să spun că am, pentru că sunt zodia Fecioară și sunt foarte perfecționistă și tipicară. Acum pregătesc în detaliu fiecare minut care se va întâmpla acolo. Atunci, emoțiile mă vor cuprinde, probabil, în ultima zi când sper să nu leșin.

ADVERTISEMENT

Vor fi mulți invitați și sperăm să se distreze, să se simtă bine și să facă parte, alături de noi, din povestea Victoriei, pentru că ne dorim la maximum lucrul acesta. Vrem să avem oameni dragi lângă noi”, a declarat Andreea Antonescu pentru playtech.ro

Cum se numește cea de-a două fiică a Andreei Antonescu

Venice Victoria este numele celei de-a doua fetițe a Andreei Antonescu, pe care a născut-o la câteva luni după ce a sosit în țară, din competiția America Express. Aici, solista a plecat fără să știe că este însărcinată, iar când a aflat a rămas uimită, având în vedere că a trecut prin probe dificile și riscante.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Venice Victoria a venit pe lume perfect sănătoasă și i-a adus multă bucurie Andreei Antonescu, fiindcă și-a mărit familia. La cei 40 de ani, fosta solistă de la Andre este, iată, mamă a două fetițe, pe care are grijă să le aducă mai mereu împreună, în pofida distanței.

ADVERTISEMENT