Life

Cum a fost surprinsă Corina Chiriac de Dani Oțil și soția sa. Artista a rămas fără cuvinte: „Sunt flatată”

Corina Chiriac are un mesaj pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil după ce a auzit că melodia ei a deschis petrecerea de nuntă cu dansul mirilor.
01.08.2023 | 14:36
Cum a fost surprinsa Corina Chiriac de Dani Otil si sotia sa Artista a ramas fara cuvinte Sunt flatata
Corina Chiriac, surprinsă de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu a fost cu siguranță evenimentul verii, cel puțin până acum. Cei doi s-au căsătorit într-un peisaj feeric, la malul lacului, într-o locație de vis din Buftea. Petrecerea a avut loc în aer liber, iar cei 100 de invitați au întreținut atmosfera până dimineața. Nu a fost o nuntă clasică, dar nici una atipică. În meniu s-au regăsit și fonfleuri cum însuși mirele Dani Oțil a declarat, dar și tradiționalele sărmăluțe. Semn că mirii și-au dorit ca meniul ales să împace toate gusturile.

Piesa Corinei Chiriac, aleasă de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu pentru dansul mirilor. Ce mesaj le transmite marea doamnă a muzicii românești proaspeților însurăței

La fel s-a întâmplat și cu muzica. Ritmurile de petrecere au răsunat până în zori. Nicu Paleru a fost cel care a scos invitații la dans. Din program nu au lipsit nici horele sau sârbele. Iar ringul de dans a fost încins de nume sonore din showbiz. Ramona Olaru, Diana Munteanu, Daliana Răducan sau nașa Roxana Ionescu sunt doar câteva dintre prezențele feminine care au atras toate privirile.

ADVERTISEMENT

Corina Chiriac, mesaj pentru Dani și Gabriela Oțil. Ce spune artista despre alegerea celor doi pentru dansul mirilor

Dar până ca petrecerea să fie în toi, cei doi miri au deschis nunta așa cum se cuvine, cu dansul mirilor. Iar alegerea piesei pe care au ales să danseze în deschiderea celui mai important eveniment din viața lor, a surprins-o până și pe solista Corina Chiriac. Fără prea mare coregrafie, dar îmbrățișați și îndrăgostiți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, au valsat pe celebra piesă ‚Inimă nu fi de piatră’.

În exclusivitate pentru FANATIK, marea doamnă a muzicii românești ne-a declarat că nu știa că piesa ei a fost alegerea celor doi pentru dansul mirilor. Și totodată și-a exprimat încântarea. „Sunt flatată bineînțeles. Și cu ocazia aceasta le urez tinerilor miri ‘casă de piatră’, sănătate și o familie îmbelșugată până la adânci bătrâneți. Într-adevăr există melodii din repertoriul meu sau al colegilor din generația mea care au reușit să spargă bariera timpului. Și să fie apreciate de mai multe generații.

ADVERTISEMENT

Corina Chiriac, despre șlagărele care au consacrat-o: „Este o enormă bucurie să prezinți publicului melodii care să placă peste timp”

Este o enormă bucurie să fi avut ocazia să prezinți publicului ca solist melodii care să placă peste timp. Cu ocazia aceasta vreau să aduc un omagiu compozitorilor de acum 40, 50, 60 de ani care creau melodii frumoase. În special, vreau să aduc un omagiu unui mare pianist și compozitor de jazz care a fost maestrul Edmond Deda, autorul melodiei ‚Inimă nu fi de piatră’ și unui mare textier care s-a numit Harry Negrin.

Sunt oameni care acum 50 de ani scriau istorie. Noi eram un fel de purtători de cuvânt al creației lor. Edmond Deda de exemplu, i-a oferit unei alte soliste, Luminița Dobrescu, un alt șlagăr tot la Festivalul Cerbul de Aur, melodia ‘Of, inimioară’. Melodie pe care o cântă și Paula Seling câteodată.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte mulți tineri care încearcă să preia melodii din repertoriul nostru”

Mă bucur că aceste melodii au devenit ceea ce se numește ‚cover’. Nu mai e vorba de o melodie străină, ci de una românească devenită cover. Sunt foarte mulți tineri care încearcă să preia melodii din repertoriul nostru. Eu îi încurajez, le doresc multă sănătate, mult succes. Cântând aceste piese, ei ne pomenesc și pe noi, nu numai pe autorii pieselor”, a mărturisit Corina Chiriac.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu și-au dorit să facă spectacol în fața invitaților săi, motiv pentru care dansul mirilor a fost unul simplu, fără mișcări coregrafice atent studiate înainte. Cu toate acestea, momentul a fost emoționant întrucât melodia aleasă a fost una cu un mesaj puternic, așa cum însăși marea doamnă a muzicii românești susține. “Cântecul are într-adevăr un mesaj frumos ‚Iubește-mă, nu mă uita și fii alături de mine toată viața’”, a mai spus Corina Chiriac.

ADVERTISEMENT

Pe aceste versuri, cei doi îndrăgostiți au dansat îmbrățisați. Asta spre deliciul invitaților care i-au imortalizat din toate unghiurile și au urcat imaginile pe rețelele de socializare. Iar momentul cu adevărat emoționant a fost fără doar și poate cel în care părinții l-au luat în brațe pe micuțul Tiago și au dansat toți trei, alcătuind un tablou perfect de familie.

„Pentru mine este o bucurie foarte mare și faptul că activez în continuare, iar piesele acestea au succes”

Iar bucuria Corinei Chiriac este cu atât mai mare, atunci când tineri precum Dani Oțil și mireasa lui îi aleg șlagărele pentru a marca evenimente importante din viețile lor. Numeroase piese de-ale celebrei soliste răsună și astăzi nu doar la nunți și cumetrii, ci și în cluburile de fițe din capitală sau de la malul mării. Marea doamnă a muzicii românești are mulți fani din rândul noii generații. Motiv pentru care patronii de localuri se înghesuie să o aibă pe scenă pentru ca tinerii petrecăreți să se distreze pe ritmurile deja celebrelor piese ‘Ce mică-i vacanța mare’ sau ‚Strada Speranței’.

„Pentru mine este o bucurie foarte mare și faptul că activez în continuare, iar piesele acestea au succes. Indiferent că au succes la Grădina de vară a Teatrului Tănase din Herăstrău sau la Iași unde voi pleca în curând pentru a deschide cel de-al 8 lea Festival al Filmului Românesc. Acolo tot cu piese mai vechi mă voi prezenta pentru că astea sunt dorite de public să le reasculte și să le cânte împreună cu mine. Așadar este o foarte mare bucurie”, a mărturisit Corina Chiriac.

ADVERTISEMENT