ADVERTISEMENT
Life

Cum a fost surprinsă Elena Ionescu pe litoralul românesc. Câștigătoarea Survivor România, apropiere suspectă de un bărbat celebru din România

Autor: Alexa Serdan | 31.08.2020 | 07:33
Cum a fost surprinsă Elena Ionescu pe litoralul românesc. Câștigătoarea Survivor România, apropiere suspectă de un bărbat celebru din România
Cum a fost surprinsă Elena Ionescu pe litoralul românesc. Câștigătoarea Survivor România, apropiere suspectă de un bărbat celebru din România. Sursa foto: Instagram.com

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, a petrecut ultimele zile de vară într-o stațiune de pe litoralul românesc. Frumoasa brunetă și-a luat câteva prietene și a plecat la mare unde s-a distrat de minune într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de fițe.

ADVERTISEMENT

Fosta solistă a trupei Mandinga nu a fost însoțită numai de fete, ci și de doi bărbați, Giani Kiriță fiind nelipsit de la masă. Pe cei doi îi leagă o prietenie foarte frumoasă, în ultima perioadă fiind văzuți foarte des împreună. Așadar, nu este exclusă o relație amoroasă.

Nu este prima oară când artista și fostul concurent de la Exatlon sunt văzuți împreună, vara aceasta fiind surprinși în repetate rânduri la petrecere, la piscină sau la tot felul de evenimente care au avut loc la malul Mării Negre, precum și în Capitală.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, surprinsă în compania lui Giani Kiriță, pe litoral

„Faimoasa” a dansat până în zori și nu s-a sfiit să renunțe la pantofi la un moment dat. Elena Ionescu a profitat de ieșirea în club pentru a se distra, și-a făcut fotografii alături de prieteni și a intrat pe rețelele de socializare când a simțit că are nevoie de o pauză.

Frumoasa cântăreață trăiește viața la intensitate maximă, după ce a părăsit show-ul din Republica Dominicană unde a trecut prin multe clipe de coșmar. Elena Ionescu a mărturisit că a fost greu să supraviețuiască, însă în cele din urmă s-a dovedit a fi o învingătoare.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea Survivor România, despre relația cu Emanuel Neagu

Fosta concurentă de la Kanal D s-a apropiat extrem de mult de unul dintre concurenții Survivor România. Emanuel nu a negat niciodată că ar avea sentimente pentru Elena Ionescu, dar cu toate acestea bruneta nu a dorit să formeze un cuplu cu acesta.

Bruneta a declarat la un moment dat că relația lor este una de prietenie și nu ar putea forma un cuplu cu Emanuel Neagu, cel mai probabil, din cauza diferenței de vârstă. Mai mult decât atât, tânărul chiar a apărut în ultimul videoclip al artistei, intitulat „Noapte albă”.

ADVERTISEMENT

Suntem mereu împreună și lumea gândește puțin greșit despre noi. Nu suntem împreună în sensul acela al cuvântului, ci colaborăm. Suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine. Suntem în toate filmulețele posibile și imposibile de pe internet.

Uite, el este actorul principal din videoclipul meu «Noapte albă!», piesa pe care am făcut-o la Survivor. Suntem foarte apropiați acolo, așa că sunt sigură că vor exista foarte multe discuții cum că este o poveste de iubire la mijloc.

ADVERTISEMENT

Sper să păstrăm această prietenie frumoasă cât se va putea, să ne ajutăm reciproc”, a mărturisit câștigătoarea Survivor România, informează cancan.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!