News

Cum a fost umilit un cioban de un consilier PSD. I-a legat o talangă de gât și l-a pus să facă precum oaia: „În genunchi, bă!”

Umilință extremă pentru un cioban din Vaslui. Un consilier PSD i-a legat o talangă de gât, l-a pus să stea în genunchi și l-a filmat.
27.07.2023 | 17:59
Cum a fost umilit un cioban de un consilier PSD Ia legat o talanga de gat si la pus sa faca precum oaia In genunchi ba
Cum a fost umilit un cioban de un consilier PSD. Colaj Fanatik, sursa foto: captura Vremea Noua
ADVERTISEMENT

Cum a fost umilit un cioban de un consilier PSD, în timp ce i-a pus o talangă de gât. Incidentul s-a produs în județul Vaslui, acolo unde bărbatul lucrează la o stână, al cărui patron este consilierul PSD, Lucian Panainte.

Cum a fost umilit un cioban de un consilier PSD

Reprezentantul social-democraților din comuna Zăpodeni și-a umilit angajatul. I-a legat acestuia o talangă de gât, iar apoi l-a pus să stea în genunchi și să meargă în patru labe, pentru a imita o oaie.

ADVERTISEMENT

În timp ce se distra pe seama bărbatului, consilierul PSD l-a filmat. La un moment dat, angajatul își dă seama de gestul șefului său și încearcă să pună capăt „show-ului”, insistând să îi ia telefonul.

Mai mult, pasionat de rețelele sociale, precum Tik-Tok, Lucian Panainte s-a gândit să posteze video-ul respectiv în online, potrivit presei locale. Însă, comunitatea din Zăpodeni, acolo unde a avut loc evenimentul, a condamnat gestul bărbatului.

ADVERTISEMENT

„Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați”

Potrivit localnicilor, consilierul PSD nu este la prima abatere de acest gen. În trecut, el ar fi convins un alt sătean să se întindă pe jos și să facă precum ursul, umilindu-l. Oamenii spun că victima a primit o bere de la Panainte, pentru a accepta să fie batjocorit.

„Acest băiat, Panainte Lucian, pe lângă faptul că este om cu carte, absolvent de facultate, mai este și consilier local. În calitate de ales al cetățenilor din comună, el ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți.

ADVERTISEMENT

Din păcate, el nu se află la prima astfel de abatere. În trecut, a mai pus un băiat extrem de necăjit din satul nostru să se întindă pe jos. Să facă precum ursul. I-a dat o bere și l-a batjocorit. Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați”, a transmis un localnic din Zăpodeni pentru Vremea Nouă.

În urma imaginilor care au devenit virale în spațiul online, oamenii legii s-au autosesizat. Persoanele implicate au fost chemate să ofere explicații în fața polițiștilor pentru faptele lor.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, oamenii legii vor să afle dacă angajatul patronului de stână, care este și consilier PSD, a fost constrâns atunci când a fost pus în ipostaza respectivă. „Atingerea adusă onoarei ori reputației prin cuvinte, prin gesturi sau prin alte mijloace, ori prin expunerea la batjocură, se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă”, prevede legea.

ADVERTISEMENT