Sport

Cum a judecat Istvan Kovacs faza care a schimbat totul la Iași – U Craiova. Eliminare după o lovitură cu cotul

Istvan Kovacs a luat o decizie importantă în repriza a doua a partidei Poli Iași - U Craiova, iar de acolo s-a întors soarta jocului.
12.08.2023 | 23:21
Cum a judecat Istvan Kovacs faza care a schimbat totul la Iasi  U Craiova Eliminare dupa o lovitura cu cotul
Istvan Kovacs a luat o decizie importantă în repriza a doua a partidei Poli Iași - U Craiova, iar de acolo s-a întors soarta jocului. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Oltenii au mers în Copou după o victorie conturată extrem de greu cu FC Hermannstadt, însă elevii lui Laurențiu Reghecampf erau încrezători că pot române în continuare neînvinși în campionat.

Istvan Kovacs, decizie importantă în Poli Iași – U Craiova

Jucătorii olteni au pășit destul de relaxați pe teren ținând cont de faptul că aveau în față o nou promovată și au fost imediat taxați de căpitanul ieșenilor Alin Roman, care a deschis scorul în finalul primei reprize.

ADVERTISEMENT

Nici startul părții secunde nu a fost cu mult mai bun pentru ”alb-albaștrii”, dar elevii lui Laurențiu Reghecampf au fost băgați în meci la duelul Poli Iași – U Craiova de o decizie luată de arbitrul Istvan Kovacs.

În minutul 59, ”centralul” l-a eliminat pe bună dreptate pe același Alin Roman pentru o lovitură cu cotul. În încercarea de a proteja balonul, jucătorul ieșenilor l-a lovit direct în figură pe Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

Inițial, Kovacs a fluierat fault pentru olteni, dar a dat senzația că nu va lua nicio sancțiune disciplinară. După ce a mers în apropierea jucătorului de la Craiova și, probabil, a primit informații în căști, i-a acordat lui Roman al doilea cartonaș galben și l-a trimis la cabine.

Probleme cu Mitriță și Bancu

A fost momentul în care Universitatea Craiova s-a descătușat. În ultima jumătate de oră, elevii lui Laurențiu Reghecampf au reușit să întoarcă soarta partidei după golurile înscrise de Jovan Markovic, Andrei Ivan, Alex Mitriță și Ante Roguljic.

ADVERTISEMENT

Noul star al Universității Craiova, Alex Mitriță, le-a dat palpitații suporterilor la mijlocul primei reprize. El a făcut semn de schimbare către banca tehnică din cauza unor probleme medicale. Mitriță a acuzat dureri în zona coapsei și a făcut semn la bancă tehnică să fie înlocuit.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf l-a trimis imediat la încălzire pe Alexandru Ișfan și i-a cerut ”Piticului atomic” să mai tragă de el el câteva minute. Ișfan a intensificat încălzirea pentru a intra cât mai repede pe teren la partida cu Poli Iași, din etapa a 5-a din SuperLiga, însă Alex Mitriță a dat semne că durerile au trecut și a decis să continue jocul.

ADVERTISEMENT

Tot în prima repriză, căpitanul Nicușor Bancu a avut nevoie de îngrijiri după ce a primit o lovitură în zona capului după un contact cu un adversar. Fundașul stânga al Universității Craiova a primit îngrijiri medicale și a putut să-și reia locul în teren.


  • 1,28 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x solist și sub 4,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – UTA Arad

ADVERTISEMENT