News

Cum a murit Mihai, românul care încerca să repare o conductă de apă într-un canal. Concluzia anchetatorilor

Mihai și-a pierdut viața în Italia, în timp ce încerca să repare o conductă de apă într-un canal din localitatea italiană Ailano.
07.07.2023 | 16:56
Cum a murit Mihai romanul care incerca sa repare o conducta de apa intrun canal Concluzia anchetatorilor
Cum a murit Mihai, românul care încerca să repare o conductă. Foto: Rotalianul
ADVERTISEMENT

Accidentul tragic s-a produs în timpul serii, în provincia Caserta din regiunea Campania. Aici, muncitorul român efectua operațiuni de întreținere la o conductă de apă dintr-un canal. Anchetatorii vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, însă ipoteza validă e că bărbatul s-a stins din cauza vaporilor de sulf din canal.

Cum a murit Mihai, românul care încerca să repare o conductă

Muncitorul român avea 43 de ani și a intrat în canalul de pe via Vicinale Casarini în jurul orei 19:00, pentru a verifica mai atent anumite scurgeri de apă semnalate de mai mulți localnici din zonă. Mihai nu se gândea niciodată că își va găsi astfel sfârșitul, însă echipele de salvare au fost chemate când acesta nu a mai dat niciun semn.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns pompierii care au sosit de la secția din Piedimonte Matese, pentru a-l scoate pe bărbat din canal, conform Rotalianul. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical de pe ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au constatat decesul.

Mihai Ungureanu și-a pierdut cunoștința în timp ce se afla în canal, astfel că anchetatorii cred că a fost ucis de vaporii de sulf, deși există și ipoteza conform căreia bărbatul a murit subit din cauza unui atac de cord. O anchetă mai amplă va trage concluziile necesare și va stabili cauza exactă a morții.

ADVERTISEMENT

”Am fost sunat de către un funcționar de la Primărie și m-am dus imediat la locul accidentului. Din păcate, bărbatul era deja mort. O scenă pe care nu mi-aș fi dorit să o văd”, a transmis Vincenzo Lanzone, primarul orașului Ailano. Parchetul din Santa Maria Capua Vetere au anunțat că va fi efectuată în curând necropsia pe trupul neînsuflețit al lui Mihai.

”Din păcate, victima este încă o dată o persoană tânără pe care, printre altele, nu o cunoșteam. Întreaga noastră comunitate este literalmente sub șoc din cauza acestui incident. Personal și împreună cu administrația mea, suntem alături de familie”, a completat primarul Vincenzo Lanzone.

ADVERTISEMENT

În același timp, cadavrul unui bărbat era descoperit într-un canal din Brașov. Și aici polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. Cert e că angajații Secției 4 Poliție Brașov au fost sesizați de mai mulți locatari, care au anunțat că într-un canal de pe strada Carpaților se afla un bărbat mort.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brașov, pentru a fi efectuată autopsia, care ar trebui să stabilească de ce a murit bărbatul. ”Sunt desfășurate cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor în care a avut loc decesul acestuia”, a transmis și IPJ Braşov.

ADVERTISEMENT

”În jurul orei 16.30, polițiștii Secției 4 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un canal situat în proximitatea străzii Carpaților, din municipiul Brașov, se afla un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care a avut loc decesul acestuia. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brașov, în vederea efectuării autopsiei”, au mai transmis reprezentanții IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT
Tags: