Life

Cum a putut Ramona Olaru să lucreze cot la cot cu fostul iubit. Ce a spus despre Cuza: „Nu mai puteam fizic”

Cum a putut Ramona Olaru, asistenta de la Neatza, să lucreze cot la cot cu fostul iubit, Cuza de la Noaptea Târziu. Ce a spus despre acesta.
05.04.2023 | 10:11
Cum a putut Ramona Olaru sa lucreze cot la cot cu fostul iubit Ce a spus despre Cuza Nu mai puteam fizic
Cum a putut Ramona Olaru să lucreze cot la cot cu fostul iubit. Foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Cum a putut Ramona Olaru să lucreze cot la cot cu fostul iubit, Cuza de la Noaptea Târziu. Ce a spus despre acesta și ce fac cei doi la muncă, de fapt.

Cum a putut Ramona Olaru să lucreze cu fostul iubit

Ramona Olaru și fostul ei iubit au fost nevoiți să lucreze împreună la Antena 1. Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani a povestit cum a fost experiența de a lucra cu fostul iubit.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a mărturisit că cei doi au fost nevoiți să lucreze împreună chiar după despărțire, fără a avea vreo pauză.  Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că acesta a fost un test extrem de greu pe care a trebuit să îl treacă.

În primele luni, Ramona Olaru a mărturisit că i-a fost foarte greu să se obișnuiască să lucreze cu fostul iubit. Ramona Olaru a mărturisit că a luat decizia de a nu mai merge duminica la muncă atunci când se întâlnea cu iubitul ei și a mărturisit că nu mai putea fizic să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Ramona Olaru pentru a nu se mai întâlni cu fostul iubit

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a spus că s-a „rugat cu cerul și pământul” de șefii de la Antena 1 pentru a o lăsa să nu mai meargă duminica la muncă. Până la urmă, aceasta a reușit să facă ce voia și a spus că a ajutat-o foarte mult.

„Da, foarte rău. A fost rapid, atunci, n-aveai timp să te aduni. Noi ne-am despărțit și duminica lucram împreună. A fost un test pe care l-am depășit, dar extrem de greu în primele luni.

ADVERTISEMENT

După aceea a fost o alegere să nu mă mai duc duminica, nu mai puteam fizic, am rugat cu cerul și cu pământul. Și a ajutat și lucrul acesta. Dar nu că mai era iubire, dar era incomod”, a povestit Ramona Olaru în cadrul podcastului “Ameritat”.

Ramona Olaru a spus foarte clar că nu crede în relațiile de prietenie după cele de iubire și că între ea și Cuza nu poate fi vorba de o relație de amiciție.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că relația dintre ea și fostul iubit după despărțire este de colegialitate și că nu vorbesc în afara platoului de la Neatza cu Răzvan și Dani. „Nu, e de colegialitate. Putem conviețui, dar nu putem vorbi în afara platoului”, a spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: