News

Cum a râs Victor Ponta de jurământul lui Grindeanu și Ciolacu. „Începea să plângă icoana”

26.11.2020 | 11:12
Cum a ras Victor Ponta de juramantul lui Grindeanu si Ciolacu Incepea sa planga icoana
ADVERTISEMENT

Victor Ponta nu s-a abținut și a râs de jurământul făcut de Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu. Acesta a transmis că a crezut inițial că este vorba despre o glumă, atunci când a auzit că cei doi s-au întâlnit și au jurat pe o icoană.

Social democrații au vrut să dovedească unul altuia, în acest fel, că nu sunt securiști. Pentru Victor Ponta declarația făcută de președintele PSD, Marcel Ciolacu a fost una mai degrabă stupidă.

ADVERTISEMENT

„Întâi am crezut că e o glumă de la Cațavencii, mi se pare stupidă, după care am vrut să o completez: noroc că nu a jurat și Tudose că începea să plângă icoana”, a spus liderul Pro România la HotNews LIVE.

De ce a râs Victor Ponta de jurământul lui Grindeanu și Ciolacu

Victor Ponta nu s-a oprit aici și i-a și caracterizat pe cei doi. Pe Marcel Ciolacu l-a numit un tip inteligent, dar care intră în categoria „ce nu înțelege că o funcție de lider de partid e trecătoare și, de fapt, trebuie să te comporți față de foștii lideri cum vrei să se comporte lumea față de tine când nu vei mai fi”.

ADVERTISEMENT

„Asta e o chestie de inteligență politică sau de experiență”, a completat Victor Ponta în dreptul actualului lider al social democraților.

Despre Sorin Grindeanu a avut în continuare vorbe frumoase, dar a transmis că îl admiră „că poate să stea la masă cu toți cei care l-au făcut securist trădător și l-au dat afară”.

ADVERTISEMENT

„L-au dat afară, iar acum a făcut penitență și s-a întors. E ca la partidul comunist. Te dădea afară partidul, dacă îți recunoșteai greșelile te primeau înapoi”, a mai spus el.

Mai mult de atât, Victor Ponta a ținut să spună că nu se va mai întoarce niciodată în PSD și că nu are o problemă cu pesediștii, ci doar cu unii lideri ai partidului.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce văd este că nu s-au desprins de epoca Dragnea, ci de persoana Dragnea”, a mai adăugat liderul Pro România

ADVERTISEMENT