Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a reacționat Adi Mutu după ce Gigi Becali l-a numit pe El Kaddouri jucător de Divizia C

Adrian Mutu a reacționat în premieră după ce Gigi Becali l-a numit jucător de Divizia C pe El Kaddouri. Ce a spus antrenorul lui CFR Cluj
15.02.2024 | 21:19
Cum a reactionat Adi Mutu dupa ce Gigi Becali la numit pe El Kaddouri jucator de Divizia C
Cum a reacționat Adi Mutu după ce Gigi Becali l-a numit pe El El Kaddouri jucător de Divizia C. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mutu a reacționat prompt după ce Gigi Becali a râs de transferurile lui CFR Cluj din această iarnă, printre care și Omar El Kaddouri. Patronul liderului din SuperLiga a spus că marocanul și colegii săi sunt jucători de Divizia C.

Cum a reacționat Adrian Mutu după ce Gigi Becali l-a ironizat pe El Kaddouri

CFR Cluj a plătit 420.000 de euro în această iarnă pe transferurile lui Peter Michael și Kader Keita. În rest, Mamic și El Kaddouri au venit din postura de jucători liberi, în timp ce Aussi a fost împrumutat de la Ponferradina B.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să discut ce spun patronii. Nu e problema mea. Ar trebui să întrebați pe cineva din conducerea noastră. Eu mă rezum la ceea ce înseamnă fotbalul jucat și nu la astfel de declarații”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

Cu 30 de selecții și 5 goluri la echipa națională a Marocului, Omar El Kaddouri a jucat aproape un deceniu la echipe importante din Italia, precum Brescia, Napoli, Torino și Empoli. Înainte să ajungă liber de contract în Gruia a fost fotbalistul lui PAOK.

ADVERTISEMENT

(n.r. – e jucător de Divizia C?) Ai spus-o singur (n.r. – râde). Fiecare are părerea lui. El Kaddouri nu e în cea mai bună perioadă a lui pentru că altfel era la o echipă de top din Europa și nu puteam să punem noi mâna pe el, fotbalul românesc, ca putere financiară. Dar fiecare poate spune ce vrea și nu vreau să comentez acest lucru”, a adăugat „Briliantul”.

Ce a spus Gigi Becali despre El Kaddouri

Gigi Becali a râs de achizițiile CFR-ului după ce FCSB s-a distanțat la 12 puncte de ardeleni în fruntea SuperLigii. După etapa a 25-a, echipa lui Adrian Mutu a coborât pe locul 3 pentru că a pierdut cu Rapid, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

„Unde sunt jucătorii ăia cu care mă amenința Varga. Unde sunt jucătorii ăia? Că ia trei jucători de sunt mare nenorocire. Tu mi-ai spus. Nu e frumos să mă bag eu peste alți oameni. Dar unde sunt? Ia întreabă-l.

Unde sunt vedetele alea mari cu care l-ai speriat pe Becali? Că dacă mai ia 2-3 vedete d-alea mari așa, cum sunt ăia doi pe care i-am văzut eu, ăia nu sunt de Divizia C vedetele alea. Și Kaddouri și Maddouri.

ADVERTISEMENT

Și celălalt, că nu știu eu cum îi cheamă, ăla cu părul făcut așa în sus (n.r. – Peter Michael), a tunat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, ediția de luni, 12 februarie.

Cum A REACTIONAT Adrian Mutu dupa VALUL DE IRONII ale lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT