Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a început „meciul” cu CFR Cluj: „Unde sunt vedetele alea 3 cu care m-a speriat Varga? Sunt de Divizia C”

Gigi Becali râde de CFR Cluj. După ce FCSB s-a distanțat, din nou, la 12 puncte de ardeleni, patronul liderului a ironizat vedetele lui Neluțu Varga.
12.02.2024 | 11:15
Gigi Becali a inceput meciul cu CFR Cluj Unde sunt vedetele alea 3 cu care ma speriat Varga Sunt de Divizia C
Gigi Becali a început „meciul” cu CFR Cluj: „Unde sunt vedetele alea 3 cu care m-a speriat Varga? Sunt de Divizia C”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a început „duelul” cu CFR Cluj. Patronul FCSB, echipă care e în continuare lider în SuperLiga, după 1-0 cu Sepsi, cu 54 de puncte, 12 mai multe decât trupa lui Mutu, a râs de vedetele ardelenilor, care au pierdut derby-ul cu Rapid.

Gigi Becali aruncă săgeți către CFR Cluj: „Unde sunt vedetele alea mari cu care l-ai speriat pe Becali?”

CFR Cluj a transferat cinci fotbaliști în această iarnă, dar toți îl lasă rece pe Gigi Becali. Deși se teme în continuare de clubul patronat de Neluțu Varga, latifundiarul din Pipera i-a ironizat pe Omar El Kaddouri & Co.

ADVERTISEMENT

Până la play-off, FCSB și CFR Cluj nu se vor mai întâlni în meci direct. În tur a fost 1-0 pentru roș-albaștri, în Ghencea, iar la returul din Gruia s-a terminat 1-1, la capătul unui meci în care arbitrajul lui Colțescu a fost vehement contestat.

„Unde sunt jucătorii ăia cu care mă amenința Varga. Unde sunt jucătorii ăia? Că ia trei jucători de sunt mare nenorocire. Tu mi-ai spus. Nu e frumos să mă bag eu peste alți oameni. Dar unde sunt? Ia întreabă-l.

ADVERTISEMENT

Unde sunt vedetele alea mari cu care l-ai speriat pe Becali? Că dacă mai ia 2-3 vedete d-alea mari așa, cum sunt ăia doi pe care i-am văzut eu, ăia nu sunt de Divizia C vedetele alea. Și Kaddouri și Maddouri.

Și celălalt, că nu știu eu cum îi cheamă, ăla cu părul făcut așa în sus (n.r. – Peter Michael)”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a cheltuit 420.000 de euro în această iarnă pe transferurile lui Peter Michael și Kader Keita. În rest, Mamic și El Kaddouri au venit din postura de jucători liberi, iar Aussi a fost împrumutat de la Ponferradina B.

„Eu tot am încredere că Mutu are inteligență și el o să vadă că vedetele alea nu sunt vedete”, a adăugat patronul liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Cu cinci etape rămase până la finalul sezonului regulat, FCSB este lider în clasament cu 54 de puncte. În urma roș-albaștrilor se află Rapid, cu 45 de puncte și CFR Cluj, cu 42 de puncte.

Gigi Becali, SAGETI SI IRONII catre Nelutu Varga: “UNDE SUNT VEDETELE ALEA MARI?”

ADVERTISEMENT
Tags: