Life

Cum a reacționat Florin Dumitrescu după ce au fost anunțați noii jurați de la Chefi la cuțite: „Nu înseamnă că nu văd”

Reacția neașteptată a lui Florin Dumitrescu după ce au fost anunțați noii jurați de la Chefi la cuțite. Ce mesaj a transmis.
12.12.2023 | 15:22
Cum a reactionat Florin Dumitrescu dupa ce au fost anuntati noii jurati de la Chefi la cutite Nu inseamna ca nu vad
Florin Dumitrescu a reacționat după aflarea noilor jurați de la Chefi la cuțite. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a reacționat după ce a fost dezvăluită identitatea noilor jurați de la Chefi la cuțite. Bucătarul a primit numeroase mesaje din partea fanilor, iar acesta a oferit un răspuns.

Florin Dumitrescu a reacționat după ce au fost anunțați jurații Chefi la cuțite

După ce Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au plecat de la Chefi la cuțite în mod neașteptat, Mona Segall a fost nevoită să găsească rapid înlocuitori pentru noul sezon, concurenții aleși așteptând să ajungă în fața juraților. 

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, misterul a fost elucidat. Antena 1 a dezvăluit numele celor care i-au înlocuit pe bucătarii atât de iubiți de români. Este vorba despre Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia.

Vestea că cei trei chiar nu se mai întorc în cadrul show-ului nu a fost primită prea bine de fanii emisiunii. Astfel că, mulți au mers pe conturile de social media alea foștilor jurați pentru a le transmite gândurile lor.

ADVERTISEMENT

Lui Florin Dumitrescu i-au scris în număr mare. În timp ce unii cred că schimbarea este binevenită și că noii jurați merită o șansă, alții au afirmat că de acum nu vor mai putea urmări Chefi la cuțite.

„Azi, Antena 1 a rupt secretomania și ne-a dezvăluit cine sunt cei 4 viitori chefi. Sincer, nu îmi place niciunul, pentru că nu cred că vor emana carisma pe care o emanați voi. Și de ce sunt patru nu înțeleg” . „O să ne fie dor de voi! Emisiunea devine banală…”.

ADVERTISEMENT

„Chef….dragul meu, frumosul meu, unul dintre cei trei magnifici, așa cum cu drag și respect îmi plăcea să vă spun, n-am pierdut niciun sezon cu voi trei, ca să aflu azi că nu mai sunteți în emisiunea mea preferată…pe care sigur nu o voi mai urmări…dar, cel mai important e să fii sănătos și fericit cu familia frumoasă pe care o ai, și…să ne dați de veste, unde veți fi voi, voi fi si eu și ca mine, mulți fani ai voștri…au pierdut enorm cei de la Antenă, n-au știut să vă păstreze”, au fost câteva dintre comentariile primite de Florin Dumitrescu, conform cancan.ro. 

„Nu înseamnă că nu văd”

Pentru că nu a putut răspunde fiecărei persoane în parte și încă nu are voie să facă prea multe dezvăluiri, Florin Dumitrescu a transmis un mesaj subtil în urma schimbării pe care Antena 1 făcut-o.

ADVERTISEMENT

Cheful a explicat că citește mesajele primite și a luat la cunoștință situația, însă preferă să rămână tăcut. „Gânduri de azi: salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo. 

Dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!

Am gustat azi dintr-o lecție frumoasă a ospitalității alături de proprietarul de la Ublo, un loc drăguț, cu un om fain la butoane. Încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin sărbătorile!

Voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru familia noastră! Sănătate vouă și nu uitați: Gătește cu mine și Românește. Punct și de la capăt sunt în promoție. Mulțumesc”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT