Life

Cum a reușit George Burcea să le pice cu tronc tuturor femeilor după ce a apărut ca Lurch în serialului-fenomen „Wednesday”

Succesul serialului Wednesday i-a adus lui George Burcea, actorul care îl joacă pe Lurch, celebritatea internațională și, la pachet, atenția femeilor.
01.12.2022 | 12:15
Cum a reusit George Burcea sa le pice cu tronc tuturor femeilor dupa ce a aparut ca Lurch in serialuluifenomen Wednesday
George Biurcea are un succes deosebit ca Lurch în producția Wednesday, motiv pentur care iubita lui, frumoasa Viviana Sposub, trebuie să fie atentă la ce se întâmplă cu actorul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 23 noiembrie, platforma Netflix a fost martora lansării serialului-fenomen „Wednesday”, în care a avut un loc al lui chiar și George Burcea. Fanii români ai producției speră la un sezon al doilea în care actorul să aibă mai multe cadre, însă FANATIK are toate detaliile despre planurile lui Tim Burton.

George Burcea e Lurch din serialul ”Wednesday”

Super-producția „Wednesday” marca Netflix deja face ravagii în România. Nu, nu o spunem noi, ci numărul de aprecieri și comentarii de care a avut parte serialul realizat sub „bagheta” lui Tim Burton. Deși finalul acestuia a lăsat loc de interpretări și de un nou sezon, se pare că nimeni nu știe ce planuri are celebrul scenarist de origine americană.

ADVERTISEMENT

Pentru că toată lumea se întreabă dacă va avea sau nu o continuare celebrul serial „Wednesday” de pe Netflix în care apare și George Burcea în rolul lui Lurch, FANATIK a aflat toate detaliile. Se pare că totul stă în decizia celebrului Tim Burton, cel care s-a arătat a fi de-a dreptul cucerit de frumusețea țării noastre, atunci când a filmat în diverse locații din România.

Deși serialul a fost un succes și a fost urmărit de milioane de români, dar și de alte milioane de oameni din întreaga lume, iar TikTok-ul este plin de tot felul de clipuri video preluate din producție, pentru Tim Burton contează cifrele! Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, celebrul scenarist se așteaptă la un impact colosal al serialului asupra oamenilor din întreaga lume, ca să poată pune pe picioare sezonul 2.

ADVERTISEMENT

”Burton se așteaptă la ceva spectaculos”

Conform informațiilor obținute de FANATIK, în exclusivitate, Tim Burton speră ca succesul mondial al serialului-fenomen „Wednesday” să fie unul spectaculos pentru a pune la punct următorul sezon.

„Nu știm nimic, încă. Vedem ce vor spune cifrele. Pentru ca sezonul 2 să fie filmat, Burton se așteaptă la ceva spectaculos în ceea ce privește numărul de ore al vizionării serialului. Așteptăm și noi să vedem despre ce este vorba, sperăm să se lanseze, a avut un impact mare asupra telespectatorilor, iar personajele sunt extrem de îndrăgite”, spun informațiile obținute de noi.

ADVERTISEMENT

George Burcea a dat pe spate femeile din întreaga lume

Participarea lui George Burcea la filmările „Wednesday” în rolul lui Lurch nu i-a adus doar celebritate peste hotare, ci și admirația doamnelor și domnișoarelor care nu știu de unde să-l scoată!

Pe TikTok, mai multe tinere au postat clipuri video în care cer disperate informații despre actorul nostru, fascinate fiind de rolul pe care l-a jucat, dar și curioase să-l mai vadă și în alte cadre! George Burcea a fost contactat de reporterii FANATIK în acest sens, însă, din păcate, nu a putut fi contactat.

ADVERTISEMENT

George Burcea și Victor Dorobanțu, mândria României

Serialul Netflix „Wednesday” a acordat roluri pentru doi dintre românii noștri: George Burcea, cel care l-a jucat pe Lurch, valetul familiei Addams și magicianul Victor Dorobanțu, care a reușit să-i „ia fața” lui Burcea. Acesta a fost Thing, celebra mânuță care o însoțește pe Wednesday peste tot și o ajută să rezolve crimele din Jericho, Vermont.

De asemenea, cei doi nu au fost singurii care s-au bucurat de celebritate sub îndrumarea lui Tim Burton. Mai mulți români au participat la filmările de la lacul Brănești, acolo unde s-a montat scena competiției cu canoe între echipele formate la internatul Nevermore.

Printre aceștia se numără și tânăra Diana, cea care apare, pentru câteva secunde, într-un cadrul la Nevermore (n.r. – Castelul Cantacuzino din Bușteni), la reuniunea elevilor cu părinții, dar și Antonio, care apare aplaudând în momentul în care Wednesday Addams și echipa ei, Pisicile Negre, câștigă competiția de canoe de pe lac.

Roluri mici, dar importante le au și câțiva elevi din București, care au participat și ei la filmări, mai ales în cadrele de la Nevermore. Cea mai mare bucurie a acestora a fost, desigur, purtarea celebrei uniforme cu negru și violet, devenită virală în urma lansării serialului!

ADVERTISEMENT