Life

Cum a reușit Mircea Badea să își încheie media la Biologie înainte de Bacalaureat: ”Eu nu fusesem niciodată”

Cum a reușit Mircea Badea să-și încheie media la Biologie, înainte de examenul de Bacalaureat. Ce a făcut prezentatorul de la Antena 3.
13.12.2023 | 00:20
Cum a reusit Mircea Badea sa isi incheie media la Biologie inainte de Bacalaureat Eu nu fusesem niciodata
Cum și-a încheiat Mircea Badea media la biologie în ultimul an de liceu. Sursa foto: Antena 3 CNN, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a dezvăluit cum i-a fost încheiată media la Biologie în clasa a XII-a, înainte de examenul de Bacalaureat. Prezentatorul de la Antena 3 a povestit cum s-a întâmplat totul, deși nu a fost niciodată prezent la acele ore.

Mircea Badea a povestit cum i-a fost încheiată media la Biologie înainte de Bacalaureat. Ce a făcut prezentatorul

Prezentatorul a vorbit, în cadrul emisiunii În fața națiunii, moderată de Radu Tudor, și-a amintit o întâmplare petrecută la finalul ultimului an de liceu. Totul a pornit în urma unei discuții despre ce caută românii pe motoarele de căutare.

ADVERTISEMENT

Radu Tudor a menționat mediile din zona învățământului, după care Mircea Badea și-a amintit cum i-a fost încheiată media la o materie la care nu a fost prezent niciodată, și anume Biologia.

În timpul orelor de Biologie, partenerul lui Carmen Brumă juca baschet pe teren. La un moment dat, un coleg l-a strigat pe geam și l-a informat că media la această materie nu-i va fi încheiată dacă nu vine.

ADVERTISEMENT

Astfel, panicat că ar putea rămâne cu media neîncheiată chiar înainte de Bacalaureat, prezentatorul s-a grăbit în sala de clasă. Acolo a avut parte de o întâmplare neașteptată.

După ce a bătut la ușă, Mircea Badea a fost lăsat să intre, după care și-a cerut scuze pentru întârziere, deși mai erau doar câteva minute până când se termina ora.

ADVERTISEMENT

După ce cadrul didactic l-a întrebat care e numele său, Mircea Badea s-a prezentat, după care i s-a spus să părăsească sala. În final, acesta a obținut nota 5 doar pentru că s-a prezentat la oră.

“Eu vă spun cum mi s-a încheiat mie media la biologie. Eram în clasa a 12-a la Liceul de Informatică din București. La biologie eu nu fusesem niciodată, jucam baschet în curte. În mod normal jucam baschet în curte, că ce să faci…

ADVERTISEMENT

Și la un moment dat strigă cineva pe geam: ‘Băăă, vino că nu îți încheie media la biologie’. ‘Ce nu îmi încheie? La biologie? Dumnezeule’… Am bătut la ușă mi-a zis ‘intră’ și erau zece în clasă, restul erau la baschet.

Și eu zic: “Bună ziua, iertați-mă, am întârziat.’ Trei minute mai avea ora. Zice: ‘Cum te cheamă?’. Că nu mă cunoștea, vă dați seama. Zic: ‘Badea’. ‘Ok, ieși afară’. Și mi-a pus 5 pentru că m-am prezentat. Biologia era așa… la opționale”, a povestit prezentatorul la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT
Tags: