Life

Cum a reușit un bărbat din Suceava să cumpere dintr-un supermarket produse de 560 de lei și să plătească doar 87 de lei pe ele

Cum a reușit un bărbat din Suceava să cumpere produse de 560 de lei dar să plătească doar 87 de lei pentru ele. Totul este ilegal!
01.06.2023 | 17:00
Cum a reusit un barbat din Suceava sa cumpere dintrun supermarket produse de 560 de lei si sa plateasca doar 87 de lei pe ele
Un bărbat a cumpărat produse scumpe de la supermarket din Suceava. A plătit bani puțini. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum a reușit un bărbat din Suceava să cumpere produse din magazin de 560 de lei dar să plătească doar 87 de lei!

Cum a reușit un bărbat din Suceava să cumpere produse scumpe cu puțini bani

Un bărbat din Suceava a reușit să cumpere produse alimentare în valoare de 560 de lei. Acesta a plătit doar 87 de lei pentru ele pentru că avea o înțelegere secretă cu casiera.

ADVERTISEMENT

Nu se știe exact ce au stabilit cei doi români, dar aceștia au decis să păcălească proprietarii de la supermarket. Probabil și casiera ar fi urmat să primească niște bani de la bărbat pentru a-l ajuta să plătească mai puțin.

Cei doi români au pus la cale o faptă complet ilegală. Așa a reușit acesta să achite un coș mare de cumpărături cu doar 87 de lei.

ADVERTISEMENT

Cei doi români din Suceava nici nu au reușit să scape basma curată. Bărbatul care a făcut cumpărăturile a ajuns cu ele până la ieșirea din magazin, scrie Știrea Sucevei.

Cum au fost prinși cei doi. Românul nu a mai apucat să plece acasă cu sacoșa cu alimente

Paznicul și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a realizat și că femeia de la casă este cea care l-a ajutat. Apoi, angajata de la supermarket a vorbit și cu managerului. În fața polițiștilor, cei doi au mărturisit planul pe care l-au avut.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Suceava și complicea lui au fost dați pe mâna Poliției, iar lucrurile nu arată deloc bine pentru ei.

Bărbatul a primit un an de închisoare cu suspendare și trebuie să presteze munca în folosul comunității timp de 60 de zile. Femeia de la casă a fost acuzată de delapidare și a primit un an și jumătate de închisoare.

ADVERTISEMENT

„Inculpatul a pus toate produsele din cărucior pe bandă, iar inculpata a scanat doar o parte dintre acestea. Bărbatul a avut de achitat suma de 87 de lei, după care s-a îndreptat către ieșirea din magazin.

În timpul deplasării, bărbatul a fost oprit de agenții de securitate și condus în camera de interpelare.

Acolo, s-a procedat la compararea produselor achitate cu cele din cărucior, stabilindu-se că valoarea produselor pentru care inculpatul nu a achitat prețul este de 561,96 lei. Inculpatul a achitat în final contravaloarea produselor, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, a transmis Poliția din Suceava.

ADVERTISEMENT
Tags: