Life

Cum a rupt topurile Irina Loghin. Clipul dedicat nepoatei a devenit viral în câteva ore de la lansare

Cum a urcat în trenduri Irina Loghin. Videoclipul care este realizat pentru nepoata sa, Ana-Alexandra, printre preferatele românilor.
18.04.2023 | 18:17
Cum a rupt topurile Irina Loghin Clipul dedicat nepoatei a devenit viral in cateva ore de la lansare
Cum a urcat în trenduri Irina Loghin. Videoclipul care este realizat pentru nepoata sa, Ana-Alexandra, printre preferatele românilor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cum a rupt topurile artista supranumită Regina muzicii populare. Clipul dedicat nepoatei a devenit viral în câteva ore de la lansare. Vedeta este extrem de bucuroasă că are parte de această perioadă minunată din viața sa.

Cum a urcat în trenduri Irina Loghin. Videoclipul care este realizat pentru nepoata sa, Ana-Alexandra, printre preferatele românilor

Irina Loghin a urcat în trendurile muzicale cu un videoclip care este realizat pentru nepoata sa, Ana – Alexandra, care a fost botezată în luna februarie a acestui an. Piesa pentru micuță este printre preferatele românilor.

ADVERTISEMENT

În clipul melodiei intitulată simplu Cântec pentru nepoțică, renumita cântăreață de muzică populară vorbește despre iubirea pe care i-o poartă fetiței. Solista stă pe o canapea cu micuța de numai câteva luni în brațe.

Cele două poartă costume populare tradiționale, încă o dovadă că artista adoră tradițiile. Filmarea distribuită pe pagina personală de Facebook a adunat până acum peste 64.000 de comentarii și numeroase aprecieri.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, am pus pe melodie toate trăirile mele din ultimele luni, toate emoțiile și sentimentele încercate de când am devenit bunică! Sper să vă placă ce a ieșit!”, a scris Irina Loghin în mediul virtual.

Irina Loghin, aprecieri de la internauți

Irina Loghin a primit sute de aprecieri de la internauții care o urmăresc pe rețelele de socializare. Interpreta de muzică populară este foarte încântată de rezultatul piesei, care a ajuns imediat la sufletele oamenilor.

ADVERTISEMENT

Melodia a fost lansată pe Internet chiar în ziua de Paște, pe 16 aprilie 2023. În numai câteva ore de la lansare a strâns numeroase like-uri, încă o dovadă în plus că vedeta nu este numită degeaba Regina muzicii populare.

„Să îmi strâng la piept nepoțica și să mă strige bunica / Iar acum vreau să vă spun, dragii români cu suflet bun, măi / Dumnezeu mi-a ajutat și o nepoțică mi-a dat”, sunt câteva dintre versurile piesei.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc din suflet pentru toate gândurile bune, toate comentariile care mai de care mai frumoase! Am primit și foarte multe telefoane de felicitare! Mă bucur că această melodie a ajuns la sufletele voastre”, a mai adăugat Irina Loghin.

ADVERTISEMENT