Life

Cum a suprins-o Beniamin pe Dana Roba. Make-up artista a împărtășit totul cu fanii săi

Dana Roba a fost surprinsă de iubitul său, Beniamin. Bărbatul a fost atent la detalii, iar asta a contat enorm pentru make-up artistă.
27.03.2024 | 15:25
Cum a suprinso Beniamin pe Dana Roba Makeup artista a impartasit totul cu fanii sai
Cum a suprins-o Beniamin pe Dana Roba. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba și Beniamin sunt împreună de ceva timp. De altfel el a fost bărbatul care i-a fost alături make-up artistei după calvarul pe care l-a trăit. Și se pare că cei doi se completează reciproc și se înțeleg de minune.

Cum a suprins-o Beniamin pe Dana Roba

Dana Roba a traversat o perioadă dificilă după ce fostul soț, Daniel Balaciu, a lovit-o cu un ciocan în cap. Make-up artista a avut nevoie de recuperare, însă nu a fost singură în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Beniamin i-a fost alături, iar cei doi deja au o relație serioasă și planuri de viitor. Și se pare că bărbatul își dorește ca partenera sa de viață să fie fericită. Drept dovadă, cel mai recent gest făcut de acesta.

Beniamin a surprins-o pe Dana Roba cu un buchet mare de trandafiri roz. Iar pentru ca totul să fie perfect, el i-a trimis și un bilet cu un mesaj cât se poate de emoționant. Nici măcar ea nu se aștepta la așa ceva.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc și îți mulțumesc că ești așa bună cu mine! Beni”, a fost mesajul scris de bărbat și pus lângă buchetul generos de trandafiri. Și evident că gestul său nu a trecut neobservat.

”Dumnezeu te-a trimis pentru mine”

Dana Roba împărtășește cu fanii ei diferite trăiri și așa a făcut și de această dată. Make-up artista s-a arătat extrem de surprinsă de ceea ce a făcut Beniamin pentru ea și este în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT

La rândul său, aceasta a publicat o imagine cu buchetul primit. Iar lângă a adăugat și câteva cuvinte. Aceasta i-a mulțumit partenerului ei de viață pentru că îi este alături. Totodată, ea a subliniat faptul că Beniamin a venit ca o ”mângâiere” atât pentru ea, cât și pentru fiicele sale după toate cele întâmplate.

„Beni, îți mulțumesc ca ești în viața mea și mi-ai fost alături în necazul prin care am trecut. Dumnezeu te-a trimis atât pentru mine, cât și pentru fetițele mele, un sprijin și o mângâiere.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu m-a ridicat în picioare, împotriva tuturor oamenilor care mi-au vrut moartea”, a fost mesajul emoționant pe care make-up artista l-a adăugat în dreptul postării cu buchetul imens de trandafiri primit.

ADVERTISEMENT