Life

Cum a surprins-o Adi Despot pe Mirabela Dauer: “M-am speriat, crezând că s-a întâmplat ceva nasol”

Adi Despot, lăsat fără cuvinte de Mirabela Dauer, la mare. Ipostaza inedită în care acesta a surprins-o pe îndrăgita artistă
29.11.2023 | 14:22
Cum a surprinso Adi Despot pe Mirabela Dauer Mam speriat crezand ca sa intamplat ceva nasol
Adi Despot a fost uimit de Mirabela Dauer. Cum a surprins-o acesta pe actriță Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adi Despot nu mai are nevoie de nicio introducere. Prezent de ani buni în industria muzicală, nu este de mirare că a legat prietenii cu unii dintre cei mai mari artiști din toate timpurile. Pe lista lui de amici se numără Fuego și Mirabela Dauer, alături de care are amintiri prețioase.

Adi Despot a fost lăsat fără cuvinte de Mirabela Dauer

Adi Despot este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi. De-a lungul timpului, acesta a lansat piese extraordinare care au ajuns imediat la inimele fanilor.

ADVERTISEMENT

Despot a primit mereu confirmări că este foarte bun în ceea ce face, inclusiv de la colegii de breaslă. Cu unii dintre ei a reușit să lege prietenii strânse care durează de ani buni de zile.

Fuego și Mirabela Dauer sunt doar două dintre exemplele de amici pe care Adi Despot îi are în industria muzicală. Cei trei s-au întâlnit și au interacționat de multe ori, mai ales la concerte și spectacole.

ADVERTISEMENT

Cei trei nu doar că sunt buni prieteni, ci sunt legați și de anumite întâmplări amuzante. Una dintre ele a avut loc chiar vara aceasta, iar Despot nu s-a ferit să o prezinte în podcastul lui Horia Brenciu.

Artistul și-a amintit că se afla în stațiunea Olimp, acolo unde s-a întâlnit cu Fuego. Acesta a decis să profite de ocazie și să meargă să facă cunoștință cu nimeni alta decât mama lui Paul Surugiu.

ADVERTISEMENT

În timp ce se îndrepta către mama lui Fuego, Adi Despot a sesizat ceva straniu la una dintre mesele terasei. O femeia aproape că se îneca în lacrimi la cât de mult plângea.

Artiștii au început să se împrietenească prin prisma concertelor la care merg

Empatic și grijuliu de fel, Adi Despot a mers să vadă dacă poate fi cumva de ajutor. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că femeia cu pricina era nimeni alta decât Mirabela Dauer.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost destul de preocupat de starea ei și a crezut, inițial, că s-a întâmplat ceva grav. Din fericire, nici nu s-a pus problema de așa ceva.

Când s-a uitat mai atent, Despot a observat că îndrăgita artistă ținea sub masă telefonul și se uita la un film. Se pare că acțiunea dintre personaje a emoționat-o atât de tare, încât nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

”Mergând pe lângă Paul Surugiu să o salut pe mama lui, o văd pe Mirabela Dauer plângând la masă. M-am speriat, crezând că s-a întâmplat ceva nasol. O întreb ce s-a întâmplat şi ea, suspinând: ‘Adi, mă uit la un serial!’. Ea era cu telefonul sub masă”, a spus artistul în podcastul menționat.

ADVERTISEMENT
Tags: