Sport

Cum a vrut Nicolae Cristescu să răscumpere Rapid de la Valerii Moraru. ”Bocciu a sărit să-l bată”

Nicolae Cristescu regretă și acum că a vândut echipa lui Valerii Moraru, care a dus-o în faliment, însă Rapidul a renăscut precum Pasărea Phoenix și e mai bine ca niciodată.
07.12.2023 | 21:50
Cum a vrut Nicolae Cristescu sa rascumpere Rapid de la Valerii Moraru Bocciu a sarit sal bata
Cum a vrut Nicolae Cristescu să răscumpere Rapid de la Valerii Moraru. ”Bocciu a sărit să-l bată”
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, fostul patron al giuleștenilor și-a adus aminte că a vrut să cumpere echipa, mai bine zis să o răscumpere, de la Valerii Moraru. Se întâmpla după ce clubul a ajuns aproape de faliment. În direct la Suflet de rapidist, Nicolae Cristescu a anunțat că a rămas mereu alături de echipă, însă din umbră, pentru a nu avea probleme.

Cum a vrut Nicolae Cristescu să răscumpere Rapid de la Valerii Moraru

Nicolae Cristescu povestește că a fost șocat când Valerii Moraru i-a cerut 4 milioane de euro pentru Rapid, club aflat în ”comă” la acea vreme. ”După ce a retrogradat în primul an Moraru și a băgat în faliment, am încercat o renegociere cu el. Era în prag de desființare, să dispară efectiv. I-am zis măi Morarule, ți-am lăsat atâția bani în cont.

ADVERTISEMENT

N-ai investit nimic. Îți ajungeau banii ăia măcar să salvezi Rapidul. Zic fă-ne o ofertă, l-am luat pe Bocciu, la o discuție cu niște lideri importanți din galerie. Am zis hai să negociem, am negociat la mine la han. Ce crezi? Ne-a cerut 4 milioane de euro”, a povestit Cristescu. ”Pe un club mort, era în comă Rapidul?”, a reacționat Robert Niță, moderatorul emisiunii Suflet de rapidist, vizibil șocat.

Nicolae Cristescu a dezvăluit că în acele momente finul său, Liviu Ungurean ”Bocciu”, a vrut să-l bată pe Valerii Moraru. ”Am rămas șocați, mă uitam la finu la Bocciu, ce e cu ăsta a luat-o razna. Ce ai, te strâng pantofii, râzi ca nebunul. Cerea 4 milioane și râdea. Ăsta a rămas șocat și Bocciu. Am zis ți-am dat o echipă în prima ligă, tu o lași în liga a 4-a. A sărit Bocciu pe el să-l bată, i-am zis lasă-l în pace că ne facem probleme.

ADVERTISEMENT

N-ai cum frate, eu îți las în prima ligă, tu îmi ceri în liga a 4-a, pas de desființare, 4 milioane de euro? Îți dai seama cât de nebun. Pentru asta cred că a luat-o, credea că face o mare afacere. Până la urmă s-a scos la licitație, Rapidul a promovat susținut și de primărie pe atunci”, a completat Nicolae Cristescu.

Nicolae Cristescu a rămas mereu alături de Rapid

Puțină lume știe că Nicolae Cristescu este un adevărat rapidist și că a rămas alături de giuleșteni chiar și în vremurile grele, deși a făcut-o din umbră, pentru a nu avea probleme cu persoanele rău voitoare. ”Eu știu că mereu ați fost în umbră și ați ajutat Rapidul”, a remarcat Robert Niță, moderatorul emisiunii Suflet de rapidist.

ADVERTISEMENT

”Am fost, nu poți să stai când sufletul tău e acolo. Nu am vrut să mai ies în față din extrem de multe motive”, a recunoscut fostul patron al Rapidului. Nicolae Cristescu a explicat că această decizie de a rămâne în umbră are legătură cu faptul că există mai multe persoane dușmănoase care i-ar crea probleme dacă ar susține Rapidul ”la vedere”.

”SUFLET DE RAPIDIST” este o emisiune tip podcast, cu Superbet sponsor principal, direct pe sufletul fanilor giuleșteni. În fiecare marți, ora 13:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. ”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Alături de Robert Niță și Lucian Ionescu vor fi în studio nume grele din viața Giuleștiului. Niciun fan al Rapidului nu trebuie să rateze această emisiune!

Dezvăluirile lui Cristescu: ”A sărit Bocciu să-l bată”

ADVERTISEMENT