Life

Cum arată acum actrița care spunea că are un copil cu Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin a uimit o țară întreagă cu întrebarea pe care i-a pus-o

Cum arată acum actrița care spunea că are un copil cu Ștefan Bănică Jr. Adriana Nicolae a trecut printr-o schimbare radicală.
13.01.2023 | 19:41
Cum arata acum actrita care spunea ca are un copil cu Stefan Banica Jr Andreea Marin a uimit o tara intreaga cu intrebarea pe care ia puso
Cum arată acum actrița care spunea că are un copil cu Ștefan Bănică Jr. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată acum actrița despre care s-a spus că are un copil cu Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin făcea deliciul întregii țării acum câțiva ani, când față în față cu aceasta, a întrebat-o clar dacă soțul ei este, într-adevăr, tatăl copilului său.

Cum arată acum actrița care spunea că are un copil cu Ștefan Bănică Jr.

Adriana Nicolae este numele femeii care spunea că are un copil cu un bărbat celebru din România, al cărui nume se termină cu Junior.

ADVERTISEMENT

Atunci, presa a scris îndelung despre acest subiect, existând mărturii că Ștefan Bănică Jr este tatăl micuței.

Pentru a pune capăt zvonurilor, Andreea Marin a decis să îi pună marea întrebare actriței în văzul tuturor, chiar pe scenă, la un eveniment unde s-a întâmplat să fie amândouă.

ADVERTISEMENT

Întrgul moment a fost filmat, iar Andreea Marin a uimit o țară întreagă cu întrebarea pe care i-a pus-o celei despre care se credea că era amanta soțului ei.

„Așa că, Adriana, cu aceeași eleganță care mă caracterizează întrucât este o prostie, care s-a tot vehiculat prin presă, din punctul meu de vedere o să te rog să spui, o dată pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Soțul meu este tatăl copilului tău? Da sau nu?”, a fost replică șocantă dată de Andreea Marin.

Chiar și așa, Adriana Nicolae a refuzat să dea un răspuns clar, spunând că nu va da curs acuzațiilor din presă pentru că vrea să-și protejeze familia și fetița.

ADVERTISEMENT

„Din respect pentru fetița mea și pentru familia mea, o să încerc să nu dau curs acestor lucruri spuse de presă”, a fost replica actriței.

Așa arată acum Adriana Nicolae
Transformarea radicală a Adrianei Nicolae Foto Colaj Fanatik / Facebook

Transformarea radicală a Adrianei Nicolae

Au trecut mulți ani de atunci, iar Adriana Nicolae a dispărut de tot din lumina reflectoarelor. Aceasta nu mai arăta deloc ca atunci când făcea furori și când se zvonea că este amanta lui Ștefan Bănică Jr.

Chiar și așa. Adriana Nicolae apare zâmbitoare în fotografiile pe care le publică în mediul online. Aceasta își ține viața departe de ochii curioșilor și s-a îngrășat câteva kilograme.

Conform paginii sale de Facebook, Adriana Nicolae este actriță la  Teatrul Naţional Bucureşti și lucrează la o sală de fitness.

ADVERTISEMENT