Life

Cum arată acum Adina Asăvoaie, “păpușa” de la Glina. Viața i s-a schimbat radical, are o carieră de succes ca model

Adina Asăvoaie, supranumită ”păpușa” de la Glina, este cu totul altă persoană de când a devenit cunoscută datorită unui reportaj din urmă cu 6 ani. Avea doar 10 ani.
01.09.2022 | 11:05
Cum arata acum Adina Asavoaie papusa de la Glina Viata i sa schimbat radical are o cariera de succes ca model
Cum arată în prezent Adina Asăvoaie. ”Păpușa” de la Glina a devenit cunoscută în 2016. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum arată acum Adina Asăvoaie, ”păpușa” de la Glina. Viața i s-a schimbat radical și are o carieră de succes ca model datorită frumuseții sale, fiind comparată foarte ușor cu celebra actriță americană Angelina Jolie.

Cum arată în prezent Adina Asăvoaie. ”Păpușa” de la Glina a devenit cunoscută în 2016

Adina Asăvoaie a plecat din groapa de la Glina și a pozat de-a lungul anilor pentru reviste glossy și a urcat pe podium datorită frumuseții sale naturale. Tânăra șatenă, cu ochi albaștri și cu buze voluminoase a atras imediat atenția asupra sa.

ADVERTISEMENT

Adolescenta, care trăia în condiții greu de descris în anul 2016 împreună cu frații și mama sa, a devenit un fotomodel cunoscut. Tânăra a semnat contracte în întreaga lume și are un stil de viață diferit față de cel din trecut.

Povestea sa a devenit virală datorită ziarului Libertatea, iar de atunci lucrurile s-au schimbat radical pentru adolescenta care și-a făcut o carieră în lumea modei. Muncește cu drag și spor pentru pasiunea sa.

ADVERTISEMENT

În plus, ”păpușa” de la Glina are o carieră de succes, locuiește cu chirie și își ajută familia cât de mult poate. Participă la numeroase concursuri internaționale și își dorește să câștige cât mai multe titluri în palmares.

Adina Asăvoaie, detalii despre actuala sa viață

Adina Asăvoaie a oferit detalii despre viața pe care o duce în momentul de față, de când a ajuns model. Este susținută de mama sa să-și urmeze mai departe visul pentru că este o carieră care o avantajează.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra este sfătuită să fie ascultătoare și să meargă mai departe, fiind conștientă că are numeroase calități pentru a urca pe marile podiumuri din întreaga lume.

„Am devenit cunoscută, am devenit model, am urcat pe o scenă. Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Adică nici prin gând, sau să visez. Urmează să merg la un concurs internațional.

ADVERTISEMENT

Am atâtea emoții! Nici n-am ajuns acolo, dar îmi doresc foarte mult să particip la cât mai multe concursuri, să câștig multe titluri”, a mărturisit Adina Asăvoaiei în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, în urmă cu câteva luni, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: