Life

Cum arăta Adela Popescu la doar 15 ani. Vedeta Pro Tv și-a schimbat complet look-ul acum

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta a renunțat complet la actorie cu ani în urmă, iar televiziunea a devenit marea ei pasiune.
19.11.2022 | 11:28
Cum arata Adela Popescu la doar 15 ani Vedeta Pro Tv sia schimbat complet lookul acum
Adela Popescu a făcut publică o imagine de când avea doar 15 ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este căsătorită în prezent cu Radu Vâlcan. Cei doi au împreună trei copii și duc o viață cât se poate de frumoasă.

Cum arăta Adela Popescu la doar 15 ani

Recent, prezentatoarea de la Pro Tv a împlinit și frumoasa vârstă de 36 ani, însă anii parcă nu au trecut deloc peste ea. Drept dovadă, ultima imagine postată de mama vedetei.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor săi că mama ei a publicat o imagine din perioada în care vedeta avea doar 15 ani.

Schimbarea este una cât se pote de vizibilă. La acea vreme, vedeta avea breton și purta o rochie mulată. Cel mai probabil, spune Adela Popescu, mamei sale îi este dor de acea perioadă, la fel cum și ei îi este.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui lucru însă, vedeta și-a dat seama că a realizat anumite lucruri la care în moment nici că ar fi visat.

”A postat mama poza asta. Cred că îi e dor de mine, cea de atunci. Chiar dacă știe că cea de acum sunt ce nu visa cea de atunci.

ADVERTISEMENT

Și asta o bucură. Dar tot cred că îi este dor. Așa cum îmi este și mie.”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Adela Popescu avea breton la vârsta de 15 ani. Sursă foto: Instagram
Adela Popescu avea breton la vârsta de 15 ani. Sursă foto: Instagram

Ce probleme a avut Adela Popescu în copilărie

Deși acum vedeta duce o viață cât se poate de perfectă, în copilărie, lucrurile nu au fost chiar atât de roz. La un moment dat, Adela Popescu a povestit o perioadă dureroasă prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Se pare că în perioada copilăriei, vedeta a avut amigdalitele inflamate, iar ulterior a ajuns să nu mai poată să vorbească.

A scăpat de ele cu ajutorul unei femei de la sat și cu un tratament cât se poate de natural, însă nu va uita niciodată acea experiență, după cum spunea chiar ea.

”Și-a dat cu niște ulei pe deget, cu niște sare grunjoasă și mi-a băgăt degetul pe gât și mi le-a storcit pe gât, iar de atunci nu le mai am. Nu era cu ulei, era cu gaz.

Practic a trebuit să stau până mi le storcește”, povestea Adela Popescu, într-un interviu acordat acum ceva timp.

ADVERTISEMENT