Life

Cum arată Ana, fiica lui Mugur Ciuvică. Imagini nemaivăzute cu fata vedetei de la Antena 3

Cum arată și ce face fata renumitului prezentator Mugur Ciuvică, de la Antena 3. Poate fi asemănată foarte ușor cu un manechin.
15.10.2022 | 15:08
Cum arata Ana fiica lui Mugur Ciuvica Imagini nemaivazute cu fata vedetei de la Antena 3
Cum arată și ce face fata renumitului prezentator Mugur Ciuvică, de la Antena 3. Arată ca un manechin. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cum arată Ana, fiica lui Mugur Ciuvică. Imagini nemaivăzute cu fata cunoscutei vedete de la Antena 3, o tânără în vârstă de 23 de ani care nu calcă pe urmele cunoscutului jurnalist.

Cum arată și ce face fata renumitului prezentator Mugur Ciuvică, de la Antena 3. Arată ca un manechin

Mugur Ciuvică are doi copii, fiica sa, Ana, fiind absolventă a Facultății de Drept. Frumoasa șatenă a intrat în anul 2018 la Universitatea București, la taxă pentru că a obținut doar un punctaj de 65 din 100.

ADVERTISEMENT

A avut mereu rezultate excelente la școală și chiar a fost felicitată pentru reușitele sale de mai multe persoane publice, printre care se numără Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, care este apropiată de familia vedetei de la Antena 3.

De asemenea, o perioadă destul de lungă Ana Ciuvică a cochetat şi cu moda, mai ales că arată ca un manechin la cei 23 de ani ai săi. Trupul tras prin inel și picioarele lungi au propulsat-o în această branșă foarte ușor.

ADVERTISEMENT

Potrivit imaginilor de pe rețelele de socializare, tânăra adoră să călătorească și a bifat până acum mai multe destinații turistice. Majoritatea locurilor alese de șatenă sunt cele cu plajă și foarte mult soare, semn că preferă vara.

Locuiește în continuare în Capitală, aproape de familia sa care o susține în tot ce face pe plan profesional și personal. Mai mult decât atât, părinții i-au cunoscut și primul iubit pe care tânăra l-a întâlnit pe când avea numai 16 ani.

ADVERTISEMENT

Ana Ciuvică s-a iubit prima oară cu un coleg de școală pe nume Vlad, cu care nu s-a ferit să se așeze în mediul virtual și în public. Acum fiica lui Mugur Ciuvică pare să nu aibă un partener de viață alături.

Ana, fiica lui Mugur Ciuvică
Ana, fiica lui Mugur Ciuvică. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Mugur Ciuvică nu este căsătorit. Care este motivul jurnalistului

Mugur Ciuvică are o relație sentimentală de peste 20 de ani, dar nu a ajuns la altar cu aleasa inimii sale. Femeia care i-a dăruit doi copii: Ana și Mario, îi este colegă la Grupul de Investigații Politice.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am căsătorit niciodată, deși sunt cu cineva de peste 20 de ani. Acum se cheamă parteneriat consensual. Nu avem acte, dar nici nu am simțit nevoia de acte.

Au trecut 22 de ani de consensualitate”, spunea prezentatorul în urmă cu ceva vreme, în emisiunea Subiect și predicat, de la Antena 3, notează dcnews.ro.

ADVERTISEMENT