Life

Cum arată Andreea Antonescu la nici măcar o lună după ce a născut: „Am fost și am făcut o ecografie de inimuță”

Andreea Antonescu e într-o formă de zile mari la două săptămâni după ce a născut! Cum se simte bebelușa vedetei după primele săptămâni de viață?
04.01.2023 | 16:27
Cum arata Andreea Antonescu la nici macar o luna dupa ce a nascut Am fost si am facut o ecografie de inimuta
Andreea Antonescu, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu arată într-un mare fel, deși nu s-a împlinit nici măcar o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară. Cântăreața pe care publicul va avea ocazia să o vadă în curând alături de Andreea Bălan la America Express este fericita mamă a unei fetițe, cu care a fost la un control necesar, la inimă.

Andreea Antonescu parcă nici n-a născut! De ce a fost cu micuța ei la doctor de curând

Vedeta a născut pe 19 decembrie, iar de atunci nu a trecut încă o lună și formele ei sunt de invidiat! Artista a postat câteva imagini pe contul personal de Instagram, la secțiunea Story, clipuri și poze în care Andreea pare că nu a născut acum mai bine de două săptămâni!

ADVERTISEMENT

Fosta membră a trupei Andre le-a povestit fanilor ei că micuța pe care a adus-o pe lume înainte de Crăciun este foarte bine. A fost nevoită să meargă cu ea la un control medical, așa cum i-au recomandat doctorii, însă starea de sănătate a bebelușei e în parametri normali!

„Dragii mei, am pus un story în care eram cu bebelina la medic. Am văzut că m-ați întrebat dacă e totul bine cu ea. Da, e totul foarte bine.

ADVERTISEMENT

Am fost și am făcut o ecografie de inimuță, ecografie care e obligatorie în prima lună de viață a oricărui nou-născut și rezultatele au fost foarte bune. Mulțumim încă o dată pentru griji. Bebelina e aici, cumințică, doarme”, a transmis Andreea Antonescu pe Instagram.

andreea antonescu
Așa arată Andreea Antonescu la două săptămâni după ce a devenit mamă din nou. Foto: Instastory

Vedeta mai are o fată care studiază în Los Angeles

Andreea mai are o fată, pe nume Sienna, rod al iubirii cu fostul ei soț, Traian Spak. Aceasta a ținut să clarifice de curând un fake news care a circulat despre șederea adolescentei în Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a precizat că aceasta nu locuiește în America împreună cu tatăl ei, ci cu bunica sa. Pentru a nu o lăsa să stea singură în State, Andreea a rugat-o pe mama ei să o însoțească. Sienna locuiește în Los Angeles, așadar, în timp ce Traian Spak e stabilit în Nevada.