Life

Cum arată Dana Nălbaru, fosta component a trupei HI-Q. Fanii au fost curioși să afle ce s-a întâmplat cu artista

Dana Nălbaru a apărut din ce în ce mai rar la evenimente. Fanii au fost uluiți când au văzut mai multe fotografii postate de artistă în ultima perioadă, din care se vede cât de mult a slăbit.
14.09.2021 | 09:43
Cum arată Dana Nălbaru, fosta component a trupei HI-Q. Fanii au fost curioși să afle ce s-a întâmplat cu artista. Sursă foto: Itsy Bitsy
ADVERTISEMENT

Fosta solistă a trupei HI-Q a decis să se dedice în totalitate familiei și nu prea a mai fost văzută la evenimente.

Dana Nălbaru își ține totuși la curent fanii cu tot ce face și postează o mulțime de fotografii pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT

În ultimul timp, fanii au observat că artista a slăbit foarte mult și a ajuns aproape de nerecunoscut. Unii au certat-o pentru look-ul său, în timp ce alții o apreciază pentru că încearcă să fie cât mai naturală.

Cum arată Dana Nălbaru, fosta component a trupei HI-Q

Dana Nălbaru este total schimbată față de perioada în care era solista trupei HI-Q. Aceasta a decis să apară la evenimente extrem de rar și s-a dedicat aproape în totalitate familiei sale. Fanii au fost uimiți în ultima perioadă atunci când artista a postat mai multe fotografii din care se vede că a slăbit extrem de mult. Are și un look total nou. Și-a lăsat părul să crească și aproape că a renunțat la produsele de machiaj.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu se sfiește să posteze fotografii în care apare nemachiată sau ciufulită. Aproape de fiecare dată este însă însoțită de copii.

Ajunsă la aproape 45 de ani, Dana Nălbaru își acceptă fără probleme vârsta și lasă de înțeles că nu o afectează deloc criticile. Unii fani au întrebat-o de ce nu se îngrijește mai mult și de ce nu a apelat la medicul estetician pentru unele retușuri.

ADVERTISEMENT

Răspunsul fabulos al Danei Nălbaru

În urmă cu ceva vreme un fan i-a trimis un mesaj jignitor.

“De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăți ca și cum ai fi o servitoare. DAR știu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat și încă o mai fac. ÎNGRIJEŞTE-TE, că o să te lase și soțul tău și să nu te miri”, a fost unul dintre mesajele primite de soția lui Dragoș Bucur.

Fosta solistă nu a fost deloc afectată de mesaj și a avut un răspuns fabulos.

“Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ți vopsești părul și să-ți faci unghiile roșii.

ADVERTISEMENT

Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinerețe. Te părăsesc pentru că te trezești dimineața și ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieși la mall să-ți schimbi garderoba.

Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită și dornică de îmbrățișare. Scuza-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că ești prea atentă la nevoile mele și ale copiilor noștri. (…)

Ce nu știe dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soțul meu, familia mea. Că voi renunța oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea și aplauzele celorlalți ca să fiu cu ei”, este o parte din răspunsul artistei.

ADVERTISEMENT