Life

Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu, la 25 de ani. Nu mai locuiește mama ei și se întreține singură de mult timp

Fiica Narcisei Suciu are acum 25 de ani și este o femeie în toată firea. Se întreține singură și nu mai locuiește de mult cu mama ei.
28.09.2023 | 18:22
Cum arata Daria fiica Narcisei Suciu la 25 de ani Nu mai locuieste mama ei si se intretine singura de mult timp
Cum arată fiica Narcisei Suciu acum. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Daria este unicul copil al Narcisei Suciu, iar vedeta este foarte mândră de ea. Ajunsă acum la 25 de ani, tânăra a devenit o femeie independentă. Deși are o mamă celebră, și-a luat viața în propriile mâini devreme și se întreține singură.

Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu, la 25 de ani

Narcisa Suciu a devenit mamă devreme, la 23 de ani, iar viața a învățat-o că este nevoie să fie și dură uneori. Daria este rodul iubirii dintre vedetă și Daniel Crăciun, cel care i-a fost coleg de trupă.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, artistul era căsătorit și cu toate că a divorțat, relația lor nu a mai funcționat. Astfel că, o bună perioadă, Narcisa Suciu a fost pentru fiica sa figură maternă și paternă.

În prezent, relația dintre Daria și tatăl ei este mai bună, dar în continuare, tânăra îi este recunoscătoare pentru tot mamei sale, care îi este, dincolo de toate, prietenă și confindentă.

ADVERTISEMENT

Daria nu a vrut să-i calce pe urme mamei sale, iar muzica nu a atras-o. Nu s-a bazat nici pe faptul că are părinți celebri, astfel că, de la 19 ani, de cand a plecat la facultate, muncește și se întreține singură.

„Eu lucrez de la 19 ani de când m-am mutat de la mama. Am fost angrenată în tot felul de job-uri și mi se pare foarte important pentru orice persoană tânără, nu contează dacă ești studenta sau nu!

ADVERTISEMENT

Trebuie să lucrezi, să încerci diferite chestii. Am lucrat pentru facultate, acum sunt mai mult freelancer pe video și foto. Cel mai recent am lucrat la două reclame. Orice este creativ, ce este vizual, eu zic că mă pricep, dar pe regie și cinematografie mi-ar plăcea să profesez mai mult”, a declarat Daria, fiica Narcisei Suciu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.

Seamănă leit cu mama sa

Daria seamănă lei cu mama sa, Narcisa Suciu. A moștenit de la mama sa frumusețea și buclele. Tânăra locuiește cu iubitul ei în Finlanda, acolo unde a locuit o bună parte din viață, de când artista și-a refăcut viața cu finlandezul Veikko Miettinen.

ADVERTISEMENT
narcisa suciu daria copil tatuaje bar
Daria seamănă leit cu Narcisa Suciu.
Sursa foto: colaj Fanatik

„Toată lumea în Finlanda se mută foarte repede de la părinți. Am prieteni care s-au mutat de la 16 ani. Acolo ești învățat să fii independent de la o vârstă foarte mică. De asemenea, să ai summer job”, ne-a mai spus fiica Narcisei Suciu.

ADVERTISEMENT