Life

Cum arată, de fapt, Dana Budeanu la 44 de ani. Imaginile au înnebunit internauții: ”Cine e cea mai…”

Ce siluetă are, în realitate, Dana Budeanu la 44 de ani. Fotografiile incendiare care i-au adus zeci de aprecieri de la fani.
20.07.2023 | 08:53
Cum arata de fapt Dana Budeanu la 44 de ani Imaginile au innebunit internautii Cine e cea mai
Ce siluetă are, în realitate, Dana Budeanu la 44 de ani. Fotografiile incendiare care i-au adus zeci de aprecieri de la fani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată, de fapt, Dana Budeanu la 44 de ani. Imaginile au înnebunit internauții care o urmăresc pe stilistă. Frumoasa șatenă a împărtășit cu oamenii o serie de poze din vacanța pe care o petrece zilele acestea la Monaco.

Ce siluetă are, în realitate, Dana Budeanu la 44 de ani. Fotografiile incendiare care i-au adus zeci de aprecieri de la fani

Ce siluetă are, în realitate, Dana Budeanu la 44 de ani. Pe social media au apărut câteva fotografii incendiare care i-au adus zeci de aprecieri de la fani. Creatoarea de modă are o siluetă de invidiat, chiar dacă nu stă departe de dulciuri.

ADVERTISEMENT

Renumita stilistă mănâncă foarte multe prăjituri și își începe dimineața cu un desert de calitate. Din fericire, arde caloriile foarte repede pentru că nu se depune niciun gram pe trupul sculptat al frumoasei șatene.

Ținutele lejere, cu abdomentul la vedere și fustele scurte demonstrează că nu are nicio reținere. În plus, vedeta poartă numai haine care o pun în valoare, însă cea mai mare calitate a sa este faptul că este inteligentă.

ADVERTISEMENT

„Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai deșteaptă dintre toți?”, a scris Dana Budeanu în dreptul unei imagini în care își face o poză în fața oglinzii. Fotografia a fost distribuită pe Instagram și a adunat aproape 4.000 de like-uri.

„Mănânc prăjitură în fiecare zi”, a mai adăugat creatoarea de modă legat de o poză cu un pahar cu un tiramisu delicios. Vedeta recunoaște că este adepta dulciurilor și adesea ajunge să mănânce tort la ore târzii din noapte.

ADVERTISEMENT
Dana Budeanu, imagini în oglindă
Dana Budeanu, imagini în oglindă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Dana Budeanu, siluetă de invidiat. Ce trucuri are vedeta

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 00:00- 01:00.

Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort”, spunea Dana Budeanu la un moment dat pe Internet.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă este convinsă că rodia de dimineața a înlocuit într-o oarecare măsură salutul pe care-l primește de la persoanele pe care le întâlnește. Vedeta consumă acest fruct adesea dimineața pentru că nu are timp de mic dejun.

ADVERTISEMENT
Tags: