Life

Cum arată Delia în costum de baie. Detaliul care i-a lăsat mască pe fanii artistei

Delia este de departe una dintre cel mai apreciate cântărețe din România. Dincolo de partea artistică însă, aceasta are grijă să se și mențină în formă.
09.01.2023 | 18:19
Cum arata Delia in costum de baie Detaliul care ia lasat masca pe fanii artistei
Delia s-a fotografiat într-o ipostază complet neașteptată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia este extrem de atentă când vine vorba de viața personală. Artista are grijă ca pe lângă evenimentele pe care trebuie să le onoreze, să petreacă și timp de vis cu soțul ei, Răzvan Munteanu.

Dovada că Delia știe cum să se mențină în formă

Acesta este și motivul pentru care cei doi călătoresc destul de des, fie la munte, fie în diferite destinații exotice. La început de an, Delia și Răzvan Munteanu a optat din nou pentru o vacanță de vis.

ADVERTISEMENT

Artista postează constant imagini de pe insula în care se află, iar fanii sunt la curent cu tot ceea ce face. Ultima imagine însă a stârnit un val de reacții.

Delia a publicat o fotografie în care poartă un costum de baie întreg, iar asta este destul de rar, având în vedere că de obicei, artista optează pentru fel de fel de articole vestimentare controversate.

ADVERTISEMENT

Din imagine observăm că Delia arată de-a dreptul perfect și nici măcar nu se observă că în doar câteva săptămâni împlinește 41 de ani.

Artista are un trup perfect, însă fanii au știut la ce să se uite. Mulți au fost impresionați de picioarele superbe ale Deliei, extrem de lucrate.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delianomad)

Imaginea cu Delia în costume de baie a stârnit un val de reacții

În doar câteva minute, postarea a adunat mii de aprecieri, iar comentariile au început și ele să curgă. Nu puțini au fost cei care au rămas impresionați de aspectul fizic al artistei.

„Ce frumos costum de baie întreg! 😍 Ești cea mai frumoasă artista din lumea întreagă!”, „Ești minunată!”, „Ai picioare superbe!”, „Cel mai frumos corp!” sau „Să te bucuri la maxim!!! Sănătate ❤️”, au fost doar  o parte dintre comentariile oamenilor din mediul online.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că în ultimul an, Delia a început să fie din ce în ce mai activă pe social media, iar asta nu este pe placul tuturor.

Artista își ține la curent fanii cu activitățile ei zilnice, iar în fiecare săptămână are grijă să posteze și câteva fotografii impresionante.

Spre exemplu, la final de an, Delia i-a uimit pe mulți cu o imagine într-un costum de plasă, care de asemenea i-a scos în evidență toate formele.

Postarea a adunat zeci de mii de aprecieri și evident și reacții pe bandă rulantă din partea internauților.

ADVERTISEMENT