Life

Cum arată fiica cea mică a Maiei Morgenstern. Isadora este adolescentă și-i seamănă foarte bine îndrăgitei actrițe

02.07.2020 | 16:29
Cum arata fiica cea mica a Maiei Morgenstern Isadora este adolescenta sii seamana foarte bine indragitei actrite
ADVERTISEMENT

Ana Isadora Băltățeanu, fiica cea mică a Maiei Morgenstern din căsătoria cu medicul neurochirurg, Dumitru Băltățeanu, a împlinit de curând 17 ani și este o adolescentă frumoasă.

Isadora îi seamănă foarte mult mamei. Ochii, forma feței, culoarea părului, până și buzele sunt asemănătoare. Iar dacă le privești una lângă cealaltă, asemnarea este izbitoare.

ADVERTISEMENT

Maia Morgenstern are trei copiii din trei relații diferite. Tudor, în vârstă de 35 de ani, din căsnicia cu actorul Claudiu Istodor, Cabiria, de 21, din relația cu actorul Istvan Demeter, și Ana Isadora, din a doua căsătorie, care în luna aprilie a împlinit 17 ani.

Cât de frumoasă este fiica cea mică a Maiei Morgenstern. Cu cine seamănă

Când vine vorba de familie, Maia Morgenstern este destul de rezervată, nu îi place să își expună viața privată, doar cât este cazul. În ceea ce o privește pe mezina familiei, Ana Isadora, actrița nu ezită să publice fotografii cu ea singură sau alături de ea.

ADVERTISEMENT
Isadora, Maia Morgenstern, fiica
Cum arată fiica cea mică a Maiei Morgenstern. sursă foto: facebook.

Maia se poate numi o mamă împlinită. Fiul cel mare, Tudor, pe care îl are din prima căsătorie, cu actorul Claudiu Istodor, vrea să le calce pe urme părinților, chiar dacă, inițial, voia un cu totul alt parcurs în viață.

Și-a dorit să devină medic veterinar, pentru că iubea naimalele, a cochetat și cu domeniul informaticii, dar nu pentru multă vreme. Când era mai mic, îi dădea note mamei în funcție de interpretarea pe care o avea.

ADVERTISEMENT

Înainte de BAC, a realizat că vrea să urmeze actoria, fără să fie influențat de părinți. Și asta a făcut.  A început să joace în urmă cu 12 ani, în “Examen”, “Hârtia va fi albastră”, “Domnișoara Christina”, dar și în multe alte producții.