Life

Cum arată fiul vitreg al Gabrielei Firea. Răzvan Alexandru locuiește în Paris și este model

Cum arată fiul vitreg al Gabrielei Firea. Răzvan Alexandru locuiește în Paris.
17.07.2021 | 21:21
Cum arata fiul vitreg al Gabrielei Firea Razvan Alexandru locuieste in Paris si este model
Cum arată fiul vitreg al Gabrielei Firea. Răzvan Alexandru locuiește în Paris și este model. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea are un fiu vitreg din prima sa căsnicie, pe Răzvan Alexandru. Aceasta a fost căsătorită până în anul 2010 cu Răsvan Firea, cel de la care a păstrat și numele.

Cum arată fiul vitreg al Gabrielei Firea, care este model

Fiul vitreg al Gabrielei Firea din prima căsnicie este pasionat de modă și chiar este fotomodel. Tânărul locuiește în Paris, oraș care mai este numit și capitala modei. Acesta este urmărit de numeroși oameni pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Tânărul și-a pierdut tatăl cu ani în urmă, după ce acesta a suferit un atac cerebral în anul 2010. Între el și mama sa vitregă nu ar fi fost o relație prea bună, mai ales că aceasta nici nu i-ar fi chemat la înmormântare pe el și pe Carmen, fosta soție a lui Răsvan Firea.

Cum arată fiul vitreg al Gabrielei Firea. Răzvan Alexandru locuiește în Paris și este model
Cum arată fiul vitreg al Gabrielei Firea. Răzvan Alexandru locuiește în Paris și este model. Sursa foto: Instagram

Aceasta spunea că nu a primit nici măcar un apel de la Gabriela Firea, prin care să fie anunțată că fostul ei partener de viață a murit, la fel cum nu l-a sunat nici pe fiul său să îi spună că și-a pierdut tatăl.

ADVERTISEMENT

Carmen Firea povestea, la acel moment, că au fost anunțați de o oră greșită a funeraliilor și au ajuns prea târziu pentru a-și mai lua rămas bun.

„Eu și fiul meu am aflat de la prieteni că Răsvan a murit, pentru că primeam telefoane de condoleanțe. Gabriela nu m-a sunat nici pe mine si nici măcar pe fiul meu, Răzvan…

ADVERTISEMENT

Ne-a spus că înmormântarea va fi la ora 13:00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puțin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum și l-am găsit deja înhumat”, a spus fosta soție a lui Răsvan Firea.

La doar opt luni după ce și-a îngropat soțul, care i-a fost alături pentru 17 ani, Gabriela Firea și-a refăcut viața cu un alt bărbat. Este vorba despre Florentin Pandele, cel alături de care fostul edil al Capitalei este și în prezent.

ADVERTISEMENT

„Eu nu-i condamn pe cei ce m-au pus la zid la acel moment, al recăsătoriei. Probabil și eu aș fi fost mai aspră (…) Răsvan are locul lui în inima mea pentru întreaga mea viață”, spunea Gabriela Firea referitor la acest subiect.

ADVERTISEMENT