Sport

Cum arată hotelurile de lux în care vor fi cazați “tricolorii” la EURO 2024. Foto

UEFA a decis unde vor fi cazați jucătorii echipei naționale a României în Germania. Astfel, "tricolorii" au aflat hotelurile de lux în care vor sta în perioada EURO 2024.
23.02.2024 | 12:37
România a aflat hotelurile de lux unde va fi cazată pentru meciurile de la Euro 2024. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României va participa la Campionatul European din Germania care va avea loc în această vară. Înainte de EURO 2024, “tricolorii” au aflat hotelurile de lux în care vor sta pe perioada turneului.

Cum arată hotelurile de lux în care vor sta “tricolorii” la EURO 2024

UEFA a stabilit hotelurile de lux în care vor sta naționalele care vor merge la EURO 2024. Forul european a rezervat câte un hotel pentru fiecare echipă pe perioada turneului din Germania, iar acestea sunt disponibile pentru fiecare meci în parte.

ADVERTISEMENT

România își va disputa partidele din grupe în Munchen, Koln și Frankfurt în perioada 17 iunie – 26 iunie. Astfel, “tricolorii” vor fi cazați pe rând la INFINITY Hotel & Conference Resort în Munchen, la Radisson Blu Hotel în Koln și la Radisson Blu Hotel din Frankfurt.

Echipa națională a României va locui în aceste hoteluri în preziua meciurilor, notează FRF.ro. Până în ziua meciurilor, “tricolorii” se vor pregăti la o bază sportivă din Wurzburg.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a ales strategic baza de pregătire a naționalei României la EURO 2024

Naționala României se va pregăti și va fi cazată pe perioada Euro 2024 în Bavaria, la baza de pregătire de la Wurzburg. Orașul are aproximativ 130.000 de locuitori, se află la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen și 300 kilometri de Koln. În orașul bavarez sunt și 1.500 de român rezidenți.

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, pe lângă condițiile de antrenament oferite de hotel și stadionul de antrenament, Edi Iordănescu a ales o zonă liniștită pentru naționala României. Totodată, alegerea a fost făcută de Edi Iordănescu și în funcție de modalitatea de transport.

ADVERTISEMENT

Gara din Wurzburg asigură linie de transport rapid direct către toate cele 3 orașe, unde „tricolorii” vor da piept cu adversarele din faza grupelor la Euro 2024. De asemenea, baza de pregătire din Wurzburg se află la aproximativ 4 kilometri de hotelul unde va fi cazată naționala României.

Unde va sta naționala România înainte de meciurile din Germania

Pe perioada turneului final din Germania, delegația României va fi cazată la Hotel Melchior Park, un hotel de 4 stele care va fi folosit în exclusivitate de „tricolori”. Aici se încadrează jucătorii, staff-ul tehnic, staff-ul medical, staff-ul adițional, staff-ul suport și managementul FRF.

ADVERTISEMENT

Cei enumerați mai sus vor fi cazați în camere single. Hotelul are 3 etaje și dispune de un centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness. Hotel Melchior Park a fost deschis în 2017.

Jucătorii naționalei României vor efectua ședințele de pregătire pe AKON Arena, stadionul formației germane Würzburger Kicker, care este lider în campionatul Regional Bavaria.

Stadionul a fost renovat ultima oară în urmă cu 7 ani și are o capacitate de 13.090 de locuri. Terenul dispune de nocturnă și instalație automatizată de irigare.

Programul echipei naționale la Campionatul European din Germania

La Campionatul European din Germania, echipa națională va juca primele meciuri din grupa E în perioada 17 iunie – 26 iunie.

  • 17 iunie: România – Play-off B (Munchen, ora 16:00)
  • 22 iunie: Belgia – România (Koln, ora 22:00)
  • 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, ora 19:00)
ADVERTISEMENT