Sport

Edi Iordănescu a ales strategic! Unde va fi cazată naționala României la Euro 2024. Foto

Edi Iordănescu, împreună cu staff-ul său, s-a hotărât asupra bazei de pregătire a naționalei României de la Campionatul European 2024.
06.12.2023 | 11:50
Unde va fi cazată și unde se va pregăti naționala României la Euro 2024. Foto: FRF.ro.
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, după tragerea la sorți a grupelor Euro 2024 care a avut loc la Hamburg, Edi Iordănescu, împreună cu staff-ul său, a rămas în Germania pentru a se ocupa de cantonamentul echipei naționale de anul viitor. „Tricolorii” vor fi cazați la un hotel de 4 stele.

Edi Iordănescu a ales strategic! Cum arată baza de pregătire a naționalei României la Euro 2024

Naționala României se va pregăti și va fi cazată pe perioada Euro 2024 în Bavaria, la baza de pregătire de la Wurzburg. Selecționerul României asistentul său Ionel Gane, alături de team managerul Cătălin Gheorghiu și ofițerul de presă Cătălin Popescu, au mers să viziteze 3 din cele 4 baze alese pentru zona Centru-Sud în care a fost repartizată România.

ADVERTISEMENT

Wurzburg, orașul de aproximativ 130.000 de locuitori, se află la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen și 300 kilometri de Koln, potrivit site-ului FRF. Sunt exact orașele, unde România dispută cele trei meciuri din faza grupelor.

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, pe lângă condițiile de antrenament oferite de hotel și stadionul de antrenament, Edi Iordănescu a ales o zonă liniștită pentru naționala României. Totodată, alegerea a fost făcută de Edi Iordănescu și în funcție de modalitatea de transport.

ADVERTISEMENT

Gara din Wurzburg asigură linie de transport rapid direct către toate cele 3 orașe, unde „tricolorii” vor da piept cu adversarele din faza grupelor la Euro 2024. De asemenea, baza de pregătire din Wurzburg se află la aproximativ 4 kilometri de hotelul unde va fi cazată naționala României.

  • aproape 1.500 de români rezidenți sunt în orașul Wurzburg
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu a vizitat baza de pregătire de la Würzburg. Foto: FRF.ro.

Unde va fi cazată naționala României la Euro 2024

Pe perioada turneului final din Germania, delegația României va fi cazată la Hotel Melchior Park, un hotel de 4 stele care va fi folosit în exclusivitate de „tricolori”. Aici se încadrează jucătorii, staff-ul tehnic, staff-ul medical, staff-ul adițional, staff-ul suport și managementul FRF.

ADVERTISEMENT

Cei enumerați mai sus vor fi cazați în camere single. Hotelul are 3 etaje și dispune de un centru SPA, piscină caldă, saună, bazin rece, sală de fitness. Hotel Melchior Park a fost deschis în 2017.

Jucătorii naționalei României vor efectua ședințele de pregătire pe AKON Arena, stadionul formației germane Würzburger Kicker, care este lider în campionatul Regional Bavaria.

ADVERTISEMENT
Akon Arena
Stadionul pe care „tricolorii” vor efectua ședințele de pregătire la Euro 2024. Foto: FRF.ro.

Stadionul a fost renovat ultima oară în urmă cu 7 ani și are o capacitate de 13.090 de locuri. Terenul dispune de nocturnă și instalație automatizată de irigare.

ADVERTISEMENT