Life

Cum arată în realitate soția lui Brânzoi din Las Fierbinți. Luminița Bucur e total diferită în viața de zi cu zi față de cum e în serial

Ai putea să o recunoști pe soția lui Brânzoi din Las Fierbinți? Luminița Bucur e complet alta în comparație cu cea de pe sticlă.
18.10.2023 | 23:51
Cum arata in realitate sotia lui Branzoi din Las Fierbinti Luminita Bucur e total diferita in viata de zi cu zi fata de cum e in serial
Ai putea să o recunoști pe soția lui Brânzoi din Las Fierbinți? Luminița Bucur e complet alta în comparație cu cea de pe sticlă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cum arată în realitate soția lui Brânzoi din Las Fierbinți. Luminița Bucur e total diferită în viața de zi cu zi față de cum e în serial. Vedeta de la Pro TV, născută în Drobeta-Turnu Severin, are o carieră impresionantă pe scena teatrului românesc.

Ai putea să o recunoști pe soția lui Brânzoi din Las Fierbinți? Luminița Bucur e complet alta în comparație cu cea de pe sticlă

Ai putea să o recunoști pe soția lui Brânzoi din Las Fierbinți? Foarte puține persoane știu cum arată în realitate actrița din celebrul serial de televiziune. Luminița Bucur e complet alta în comparație cu cea de pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita vedetă a știut încă de când a dat castingul că va fi ”urâțită”, dar a acceptat să facă acest pas pentru că deja urmărea producția și îi plăcea. Este conștientă că este cu totul altcineva, lucru care se poate observa cu ochiul liber.

La 37 de ani are o frumusețe naturală, nu exagerează cu machiajul și știe să se pună în valoare atunci când apare la evenimente mondene sau la emisiuni. Actrița trăiește frumos și radiază în imaginile pe care le publică în online.

ADVERTISEMENT

Are numeroase spectacole și ajunge în fața românilor nu doar pe micile ecrane, ci și în viața de zi cu zi. Recent, a jucat în piesa de teatru Bărbatul perfect defect, la Slatina, subliniind că Oltenia are un farmec aparte.

Luminița Bucur, actriță
Așa arată în realitate Luminița Bucur, actrița care o interpretează pe soția lui Brânzoi din Las Fierbinți. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Luminița Bucur, despre rolul din serialul Las Fierbinți

Luminița Bucur a dezvăluit la un moment dat cum a primit rolul Lenuței din serialul Las Fierbinți. Soția lui Brânzoi din celebra producție de la Pro TV are un rol de păcătoasă. Personajul a fost o adevărată provocare pentru ea.

ADVERTISEMENT

Știa serialul, cunoaște personajele și chiar a fost colegă de facultate cu Anca Dumitra. La prima probă a trebuit să îl lovească pe Ion Ionuț Ciocia de față cu toată lumea și chiar a fost încurajată de actor să facă asta.

„Dragoș Buliga (regizorul) mi-a spus că va trebui să mă facă urâtă pentru acest rol și zic «mulțumesc că m-ai considerat frumoasă, dar nu este o problemă». Acum, sincer vorbind, când am văzut cât m-au făcut de urâtă…

ADVERTISEMENT

Sunt total altă persoană acolo (n.r.: râde). A fost o provocare Lenuța Brânzoi pentru mine,pentru că în viața reală eu nu sunt deloc ca ea (în afară de stilul ei pătimaș – și aici în sensul că dacă mi-am propus ceva, merg până la capăt).

Trăind la țară, cumva mi-am adus aminte de anumite persoane de acolo și am încercat să dau viață personajului gandindu-mă la «de ce»-urile ei”, a mărturisit Luminița Bucur pentru interviuricumia.ro.

ADVERTISEMENT