Life

Cum arată mama Loredanei Groza. Femeia a împlinit 77 de ani

Loredana Groza a distribuit o imagine specială cu mama sa, care și-a aniversat ziua de naștere. Cum arată femeia la 77 de ani.
07.09.2022 | 19:15
Cum arata mama Loredanei Groza Femeia a implinit 77 de ani
Loredana Groza, imagine specială cu mama sa. Cum arată femeia la 77 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată mama celebrei cântărețe de muzică ușoară. Femeia a împlinit 77 de ani în data de 7 septembrie, momentul fiind marcat de jurata de la X Factor prin intermediul unei postări în mediul virtual.

Loredana Groza, imagine specială cu mama sa. Cum arată femeia la 77 de ani

Loredana Groza le-a arătat-o fanilor pe mama sa, Leonida, care și-a aniversat ziua de naștere pe 7 septembrie. Femeia a ajuns la vârsta de 77 de ani, dar arată mult mai tânără, după cum se poate observa din poza postată de artistă.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost realizată în curtea casei în care frumoasa blondină și-a petrecut copilăria. Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață și pe care o vede ca un mentor ce continuă să o inspire.

„La mulți ani, mama! 77 de ani pe 7 septembrie!  Să fie cu noroc și sănătate! Ai fost și rămâi învățătoarea mea! N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun și ce cale să urmez în viață!

ADVERTISEMENT

În poza asta suntem în ograda bunicilor mei, la Căbești, unde am copilărit și am învățat ce înseamnă munca de mică! Îți mulțumesc, mama! Te iubesc!”, a scris Loredana Groza pe pagina de Instagram.

Loredana Groza, mama și unchii
Loredana Groza, mama și unchii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Loredana Groza, asemănată cu mama sa, Leonida

Loredana Groza și mama sa, Leonida, seamănă ca două picături de apă chiar dacă femeia este o doamnă simplă, dar foarte cochetă. Aceasta mai are în viață doi frați mai mari și provine dintr-o familie cu 9 copii.

ADVERTISEMENT

Gică și Ionel Palade locuiesc în continuare în casa părintească din Moldova, locul de unde vedeta de la Antena 1 a rămas cu foarte multe amintiri frumoase și de neuitat.

Îndrăgita artistă este foarte apropiată și de tatăl său, care în luna august a împlinit vârsta de 85 de ani. La momentul respectiv Loredana Groza a împărtășit o poză cu figura paternă.

ADVERTISEMENT