Life

Cum arată Mara, fiica Ralucăi Moianu. Tânăra este de-o frumusețe răpitoare și tocmai a intrat la facultate

Mara, fiica Ralucăi Moianu, este de o frumusețe răpitoare. Tânăra tocmai a intrat la facultate, pentru care a muncit foarte mult.
25.07.2023 | 18:38
Cum arata Mara fiica Ralucai Moianu Tanara este deo frumusete rapitoare si tocmai a intrat la facultate
Mara, fiica Ralucăi Moianu, este o tânără foarte frumoasă. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mara, fiica Ralucăi Moianu, s-a transformat într-o domnișoară de o frumusețe răpitoare. Tânăra a absolvit liceul anul acesta, iar acum a intrat la o facultate de prestigiu.

Mara, fiica Ralucăi Moianu, e de o frumusețe răpitoare. La ce facultate a intrat

Prezentatoarea TV are motive să fie mândră de fiica ei, Mara, care a intrat la facultatea pe care și-a dorit-o. Tânăra nu a urmat aceeași carieră precum cea a mamei sale, astfel că nu a ales televiziunea.

ADVERTISEMENT

Mara a intrat la Facultatea de Drept din București, pentru care s-a pregătit intens. Examenul de admitere a fost foarte greu, dar a reușit să-l ia. Acum urmează să petreacă patru ani în cadrul instituției de învățământ.

Fiica Ralucăi Moianu este mândră de reușita sa și își dorește să intre la magistratură sau avocatură în viitor, dar încă nu este sigură în această privință.

ADVERTISEMENT

“Evident că sunt foarte mândră de mine, dar s-a acumulat ceva oboseală. În acest moment nu știu să spun dacă o să fie avocatură sau magistratură sau dacă o sa aleg o altă filieră a acestei facultăți, a acestei profesii.

Cu magistratura am pornit așa, în gând. A fost prima mea opțiune. A fost foarte greu, ca și nivel de dificultate (n.r. examenul de admitere)”, a spus fiica prezentatoarei la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Mara s-a transformat într-o tânără foarte frumoasă, care se pregătește pentru un viitor strălucit. Deși a studiat la un profil de matematică-informatică la liceu, tânăra a ales să meargă la Drept și a studiat din greu în toți acești ani.

Mara fiica Ralucăi Moianu
Mara, fiica Ralucăi Moianu, a intrat la Drept. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik

De ce nu a vrut Mara o carieră în televiziune

Raluca Moianu a fost foarte fericită că fiica sa nu a vrut să plece din țară la studii și că o va avea în continuare alături de ea. Deși mama ei are o carieră în televiziune, la fel cum a avut tatăl ei, Marius Ancuţa, care a decedat în 2018, Mara nu a vrut să fie în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

“A fost o perioadă în care, ca să își dezvolte abilitățile de comunicare, am dus-o la Școala de televiziune Junior. Era unul dintre copiii cei mai buni. Probabil, a moștenit din familie partea aceasta.

Dar mi-a spus că sub nicio formă nu își dorește să fie sub lumina reflectoarelor, iar eu îi respect această dorință a ei. Dacă nu vrea, nu insist. Le-am spus tuturor celor care lucrează la emisiuni acest lucru”, a declarat Raluca Moianu pentru Viva, acum câteva luni.

ADVERTISEMENT