Life

Cum arată nepoata lui Mircea Badea. Frumoasa adolescentă a împlinit 14 ani

Nepoata lui Mircea Badea a împlinit în urmă cu câteva zile 14 ani. Ana a devenit o adevărată domnișoară.
01.09.2021 | 13:01
Cum arata nepoata lui Mircea Badea Frumoasa adolescenta a implinit 14 ani
Cum arată nepoata lui Mircea Badea. Frumoasa adolescentă a împlinit 14 ani. Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ana, fiica lui Naty Badea, a împlinit în urmă cu câteva zile 14 ani. Rontzi, așa cum era alintată a devenit o adevărată domnișoară, iar din poze se vede cu ușurință că a împrumutat multe dintre trăsăturile mamei sale.

Mircea Badea s-a mândrit mereu cu nepoțica sa și a postat și o serie de fotografii de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acesta nu vorbește prea mult despre familie, în trecut a povestit în cadrul emisiunii sale în repetate rânduri despre isprăvile Anei.

Cum arată nepoata lui Mircea Badea. Frumoasa adolescentă a împlinit 14 ani

A fost sărbătoare în familia lui Mircea Badea. Fiica lui Naty, sora prezentatorului, a împlinit 14 ani.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie mama Anei a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant, dar și o fotografie din care se poate vedea cât de frumoasă este adolescenta.

“14! A fost o zi plină! Au fost niște ani plini! Au fost cei mai frumoși, intenși, dificili, dragi și incredibili ani din viața mea. Și din viața ei!:) La mulți ani, înger drag!”, a fost mesajul transmis de Naty Badea.

ADVERTISEMENT

Ana are o bunică celebră

Frumoasa adolescentă nu are doar un unchi celebru, dar și o bunică extrem de cunoscută. Mariana Badea este profesoară de limba română și a scris mai multe cărți.

“Mama mea m-a ajutat sa iau nota 10 la examenul de limba romana de la Bacalaureat.

Atunci s-au născut și cărțile sale absolut geniale de limba și literatură română și nu numai pentru că mama mea e cea mai tare profă de română ever, ci și pentru că toți cei care au învățat după aceste cărți au înțeles cu adevărat materia și au reușit să obțină la examene note extrem de mari.

ADVERTISEMENT

Gramatica română s-a schimbat atât de mult în ultimii ani, încât nu mai e aproape nimic din ce știam eu. Dar hei, mama mea știe exact ce si cum!

Pentru cei care au de înfruntat anul acesta un examen greu de evaluare națională, pot să își facă viața ușoara citind gramatica profesoarei Mariana Badea. Care e mama mea si eu sunt foarte mandra de ea!:))”, a fost mesajul postat în mediul online de curând de Nety Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: