Life

Cum arată noua iubită a lui Simon Leviev. “Escrocul de pe Tinder”, primele imagini după apariția documentarului pe Netflix

Simon Leviev, bărbatul din Israel cunoscut ca „Escrocul de pe Tinder”, s-a afișat alături de partenera de viață. Cum arată femeia cu care se iubește acesta?
21.02.2022 | 18:17
Cum arata noua iubita a lui Simon Leviev Escrocul de pe Tinder primele imagini dupa aparitia documentarului pe Netflix
Cine este iubita „Escrocului de pe Tinder”. Simon Levivev a surprins pe toată lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Shimon Heyada Hayut, celebru sub pseudonimul Simon Leviev, despre care s-a făcut un documentar pe Netflix, are o nouă iubită, cu care s-a afișat recent în mass-media.

Personajul principal din producția „The Tinder Swindler”, de pe platforma de streaming Netflix, a oferit primele imagini cu partenera sa de viață, o tânără cu părul blond.

ADVERTISEMENT

„Escrocul de pe Tinder” a înșelat mai multe tinere de la care a sustras milioane de euro. Bărbatul le-a fermecat și apoi le-a luat banii, lăsându-se falite.

Cine este iubita „Escrocului de pe Tinder”. Simon Levivev a surprins pe toată lumea

La scurt timp după documentarul de pe Netflix Simon Leviev a apărut alături de noua sa iubită. În singurul interviu acordat presei bărbatul apare alături de o tânără care lucrează ca model.

ADVERTISEMENT

Se pare că femeia nu a ținut cont de ceea ce s-a spus despre israelian, care pe lângă înșelarea a numeroase tinere pe Tinder a fost condamnat pentru o altă infracțiune în țara natală.

„Escrocul de pe Tinder” a „stors” de bani mai multe femei, în conturile sale ajungând suma de aproximativ 10 milioane de dolari, lucru care nu pare să fie un impediment pentru iubita sa.

ADVERTISEMENT
Simon Leviev și iubita sa, model
Simon Leviev și iubita sa, model. Sursa foto: Inside Edition

Cum a reușit Simon Leviev să „stoarcă” bani de la femei, pe Tinder

„Eram doar un tip singur, care căuta întâlniri cu niște fete pe Tinder… Nu sunt un escroc. Sunt cel mai mare domn din lume și ei mă numesc Tinder Swindler”, a declarat Simon Leviev în primul interviu de la lansarea documentarului pe Netflix pentru Inside Edition.

„Ei îl prezintă ca un documentar, dar, în adevăr, este ca un film complet inventat. Sunt cel mai mare domn din lume”, a mai spus „Escrocul de pe Tinder” pentru Entertainment Weekly.

ADVERTISEMENT

Presupusul escroc s-a deghizat sub diferite pseudonime, dar este recunoscut pe scară largă drept Leviev. El s-a dat drept fiul miliardarului israelian Lev Leviev, având un plan foarte elaborat în social media.

Cetățeanul israelian este caracterizat ca un adevărat „profesionist” în înșelarea fetelor pe care le ademenea cu avioane privare, iahturi și mașini de lux.

El susține că totul este o poveste inventată și neagă că este escrocul prezentat în documentarul de pe Netflix, chiar dacă sunt trei femei care au depus mărturie.

Victimele lui Simon Leviev s-au unit pentru a-l deconspira pe cel care le-a păcălit. Așa a fost făcută publică povestea bărbatului ca nicio altă femeie să nu mai fie păcălită în felul acesta.

La polul opus, escrocul a declarat că este pregătit să își spună propria poveste. El vrea să lanseze un podcast, să scrie o carte și să modereze un show. În emisiune femeile vor putea lupta pentru inima lui.

ADVERTISEMENT
Tags: