Sport

Cum arată noul site al lui Dinamo. Va fi lansat oficial înainte de meciul cu FC U Craiova 1948

Dinamo își va lansa înainte de meciul cu FC U Craiova 1948 din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1, noul site oficial, „www.fcdinamo.ro”, după o lungă așteptare.
07.04.2022 | 16:49
Dinamo are nevoie neapărat de victorie cu FC U Craiova 1948 pentru a scăpa de baraj. Sursă foto: fcdinamo.ro
ADVERTISEMENT

Noul director de marketing al lui Dinamo, Dan Giuraniuc, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că alb-roșiii vor avea un site și un magazin oficial nou, precum și un shop online.

Primele imagini cu interfața noului site oficial al lui FC Dinamo

Dinamo a rămas fără site oficial de o bucată bună de timp, încă dinainte de pandemia de COVID-19, iar conducerea clubului vrea să inaugureze noul www.fcdinamo.ro înainte de meciul cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT
Primele imagini cu noul site oficial al lui Dinamo
Primele imagini cu noul site oficial al lui Dinamo.

Suporterii s-au plâns foarte mult timp de această problemă, considerând cu un club cu tradiția și istoria lui Dinamo nu se respectă fără un site pe măsură.

Astfel, înainte de meciul cu FC U Craiova 1948, suporterii lui Dinamo vor putea în sfârșit să se bucure de un site demn de culorile alb-roșii.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cu 24 de ore înainte de meciul dintre Dinamo și FC U Craiova 1948, suporterii dinamoviști nu s-au înghesuit la casele de bilete ale stadionului din Ștefan cel Mare și au achiziționat doar 800 de bilete, deși este un meci capital pentru băieții lui Dusan Uhrin. Galeria oaspeților are rezervate alte 300 de bilete.

Ce a declarat noul director de marketing al lui Dinamo despre noul site oficial al clubului

Dan Giuraniuc, noul director de marketing al lui Dinamo, a vorbit în FANATIK despre surprizele pe care le pregătește clubul în viitorul apropiat: „Pe 6 aprilie va fi în sfârșit lansat site-ul oficial al clubului. Avem o firmă cu care am bătut deja palma, au plecat deja materialele către ei. E o agenție cunoscută, IQ Agency, și în același timp va fi finalizat și magazinul online al clubului. Nu va fi însă lansat deocamdată. E posibil să facem și un eveniment de lansare”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Dinamo va avea în sfârșit și un magazin oficial în Veranda Mall de lângă Piața Obor din Capitală: „Dinamo va avea un magazin oficial în Veranda Mall. Suporterii vor putea găsi acolo tricouri oficiale și multe altele, tot ce ține de Dinamo. Macron rămâne alături de Dinamo.

Materialele vor pleca din clubul Dinamo și toate încasările se vor întoarce în club, bineînțeles în parteneriat cu Macron. Însă vor fi și cei din DDB în acest parteneriat și se vor putea cumpăra și tricourile negre de joc inscripționate cu DDB”.

ADVERTISEMENT

Așadar, Dinamo intră în rândul echipelor importante din Casa Pariurilor Liga 1 care se respectă și au un site oficial pe măsură: CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova sau Rapid.

ADVERTISEMENT