Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum arată programul lui Drăgușin la Tottenham în zi de meci. Ce diferență e față de Italia

Radu Drăguşin are un program diferit la Tottenham faţă de Genoa. Florin Manea a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre viaţa fotbalistului la Londra.
26.01.2024 | 08:58
Cum arata programul lui Dragusin la Tottenham in zi de meci Ce diferenta e fata de Italia
Cum arată programul lui Drăgușin la Tottenham în zi de meci. Ce diferență e față de Italia. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin reprezintă un transfer record la Tottenham. Este cel mai scump jucător român din istorie, londonezii plătind 26 de milioane de euro celor de la Genoa pentru această mutare.

Cum arată programul lui Drăgușin la Tottenham în zi de meci

Florin Manea a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre viaţa fotbalistului la Londra şi regulile stabilite de Tottenham, care oferă o mult mai mare libertate fotbaliştilor decât echipe din alte ţări, inclusiv Italia:

ADVERTISEMENT

“Eu ştiam pe Tottenham. Am stat la Londra, aveam o prietenie mai veche cu Daniel Levy. Le-am văzut baza, dar nu le-am văzut noul stadion. Doar acum, cu Radu. Este ceva incredibil. Ies terenurile, apare altul.

Te impresionează că au băgat 100 de milioane în baza de pregătire. Gândeşte-te ce e acolo. Hotel de cinci stele în interior, cu mâncare… La nivel de recuperare, tot ce poţi să îţi doreşti, criosaună… 

ADVERTISEMENT

“Dar când joacă pe teren propriu, la ora 18:00 are meci, la ora 15:00 trebuie să fie la stadion”

Sala, echipată la nivel maxim. Radu zicea că este ceva extraordinar. Nu îţi lipseşte nimic. Ei se prezintă la meci cu trei ore înainte. Vine la stadion direct.

Când au deplasare, merg cu o seară înainte. Dar când joacă pe teren propriu, la ora 18:00 are meci, la ora 15:00 trebuie să fie la stadion. Vine cu maşină, mănâncă dacă vrea pe acolo şi gata, intră în teren.

ADVERTISEMENT

În Italia e mult mai ordonat. Ce ştiu eu? În Italia, când mănânci, trebuie să stai să mănânce toată lumea, să termine. N-ai voie să stai cu telefonul. În Anglia nu e asta.

“Majoritatea timpului, sunt liberi. Singura clauză este să nu vorbeşti fără acordul clubului”

Mănânci, pleci, poţi să vorbeşti la telefon. Nu există clauze anti-telefon. Lumea este la alt nivel, e profesionistă. Majoritatea timpului, sunt liberi. Singura clauză este să nu vorbeşti fără acordul clubului.

ADVERTISEMENT

Colegii l-au primit bine. A fost la Juventus cu campioni mondiali, ei sunt nişte oameni foarte chill, aşa. La nivelul la care a ajuns Radu, toată lumea l-a primit exemplar. Chiar toţi sunt foarte aproape de jucători.

“O să stea în chirie. Cam 7-8000 de lire sterline costă o chirie la o casă ca lumea de pe acolo”

Nu îţi dă nici casă, nici maşină la club. Dar te ajută să îţi faci conturile. Când câştigi atâţia bani… Te pun în legătură cu agenţii, să îţi găsească o casă. Deocamdată nu s-a mutat, era la hotelul de la stadion. 

A găsit o casă aproape de baza de antrenament. O să stea în chirie. Cam 7-8000 de lire sterline costă o chirie la o casă ca lumea de pe acolo”, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Radu Drăguşin a debutat la Tottenham. El a jucat 11 minute în meciul de Premier League cu Manchester United. Fundaşul român încasează un salariu anual de aproape 3 milioane de euro şi are o primă de 6000 de euro pentru fiecare meci jucat în campionat.

  • 21 de ani are Radu Drăguşin
  • 26.000.000 de euro a plătit Spurs pentru fundaşul român

Cum arată programul lui Drăgușin la Tottenham în zi de meci

ADVERTISEMENT