Life

Cum arată și ce face Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit lui Ștefan Bănică primul copil. Relația a durat 5 ani

Ce înfățișare și ce ocupație are Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit lui Ștefan Bănică primul băiat. Au fost împreună 5 ani.
18.03.2024 | 17:15
Cum arata si ce face Camelia Constantinescu cea care ia daruit lui Stefan Banica primul copil Relatia a durat 5 ani
Ce înfățișare și ce ocupație are Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit lui Ștefan Bănică primul băiat. Au fost împreună 5 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată și ce face Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit lui Ștefan Bănică primul copil. Relația a durat 5 ani, drumurile celor doi despărțindu-se când fiul lor era foarte mic. Radu Ștefan Bănică avea numai 3 ani.

Ce înfățișare și ce ocupație are Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit lui Ștefan Bănică primul băiat. Au fost împreună 5 ani

Ce înfățișare și ce ocupație are Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit lui Ștefan Bănică primul băiat. Au fost împreună 5 ani, însă s-au separat din cauza infidelității celebrului jurat al emisiunii X Factor.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, a fost singura parteneră de viață a actorului care nu a făcut parte din lumea mondenă. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți. Vedeta de la Antena 1 a rămas în relații bune cu fosta iubită de dragul copilului pe care îl au împreună.

Fostul concurent de la Te cunosc de undeva are numai cuvinte de laudă pentru mama sa, care este naturală și foarte frumoasă în ciuda anilor care au trecut. Naturalețea și eleganța se citesc pe chipul său, trecerea timpului nelăsând semne vizibile.

ADVERTISEMENT

În plus, este o femeie distinsă și foarte discretă. Camelia Constantienscu și-a refăcut viața amoroasă cu un medic stomatolog și de atunci a intrat într-un con de umbră. Apare foarte rar pe social media, în imaginile postate de fiul său.

În plan profesional se ocupă de mai multe, după cum a dezvăluit chiar băiatul său, Radu Ștefan Bănică. Fiul lui Ștefan Bănică a mărturisit că femeia care i-a dat viață a deținut mai multe restaurante, fiind cea care îl ajută la cafenea.

ADVERTISEMENT
Radu Ștefan Bănică și mama sa
Radu Ștefan Bănică și mama sa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Radu Ștefan Bănică, sprijin uriaș din partea mamei sale

Radu Ștefan Bănică se bucură de un sprijin uriaș din partea mamei sale, Camelia Constantinescu. Tânărul primește un mare ajutor, mai ales de când și-a deschis cafeneaua pe care o vede ca un hobby. Principalele sale preocupări sunt muzica și teatrul.

„Am un mare noroc cu mama mea. Este un sprijin total pe partea de cafenea. Dacă nu era mama, nu cred că mă băgam într-un business. Acum 2 ani când am intrat în el nu eram așa de ocupat. 

ADVERTISEMENT

Avusesem și eu o emisiune și făcusem niște bănuți. Vara asta nu am avut timp, nu am ajuns prea des pe acolo. Am avut-o pe mama, ea este profi pentru că a mai avut niște restaurante”, a spus Radu Ștefan Bănică, în emisiunea lui Cosmin Cernat, notează radioimpuls.ro.

ADVERTISEMENT