Life

Cum arată vila în care locuiește chef Florin Dumitrescu. Locuința este spațioasă, are o bucătărie modernă și a fost decorată de specialiști

Cum arată vila în care locuiește chef Florin Dumitrescu. Este spațioasă, dotată cu o bucătărie modernă și a fost decorată de specialiști.
19.03.2024 | 23:50
Cum arată casa în care locuiește chef Florin Dumitrescu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vila în care locuiește Florin Dumitrescu are o bucătărie modernă, iar camerele din aceasta au fost decorate cu ajutorul specialiștilor. Bucătarul și soția lui au avut grijă să o transforme în locuința de vis,

Cum arată vila în care locuiește Florin Dumitrescu. Este spațioasă și are o bucătărie modernă

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. A fost, timp de trei sezoane, jurat al emisiunii MasterChef România, alături de chefii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Ulterior, cei trei s-au mutat la Antena 1, unde au fost jurați la Chefi la Cuțite timp de 12 sezoane.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu este cunoscut de mulți ani în domeniul culinar, dar este fericit și din punct de vedere personal. De mai bine de 10 ani, este împreună cu soția lui, Cristina Sima Dumitrescu, alături de care are două fetițe, Ava și Mia.

Cei patru locuiesc într-o casă spațioasă, decorată în stil modern. Toate camerele au un design special, iar bucătăria a fost renovată, după cum le-a arătat Florin Dumitrescu urmăritorilor de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Din moment ce este bucătar de atâta timp, fostul jurat de la Chefi la Cuțite și-a dorit o bucătărie mai spațioasă. Astfel, au fost făcute modificările de care avea nevoie, iar Florin Dumitrescu se poate bucura de un spațiu inedit pentru a găti.

“Încep să vă arăt câte puțin din bucătăria mea nouă! Am făcut câteva schimbări pentru că deja mi se părea prea mică pentru mine… sincer, cred că am o bucătărie semiprofesională chiar la mine acasă.

ADVERTISEMENT

Acum chiar nu mai am nici o scuză când mă întreabă Cristina când mai gătesc și pe acasă. Una dintre noutăți este hota din blat pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp, mai ales că noua poziție a insulei nu ne permitea să instalăm o hotă de insulă, a spus Florin Dumitrescu pe Facebook, anul trecut.

De ce au ales cei doi tapet pentru camerele din locuință

Camerele celor două fiice au fost decorate în nuanțe de roz. Florin Dumitrescu și Cristina Sima au avut grijă ca fetițele lor să aibă mult spațiu și chiar propriul dressing,

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru living și dormitoare, Florin Dumitrescu și soția lui au cerut ajutorul unei firme de specialitate. Cei doi au vrut tapet în camerele principale, iar rezultatul a fost unul pe placul lor.

“Viața e mai mișto cu tapet. La modul cel mai serios, a schimbat total aspectul. Și tapetul din dormitor… eram plecat când l-au pus și când am ajuns acasă, am zis: ‘Mamă! Mie îmi place cel mai mult, mă relaxează’. Dacă stai și te uiți pe el, descoperi chestii noi mereu”, a explicat bucătarul acum ceva timp, într-un clip video, potrivit cancan.ro.

Cristina Sima Dumitrescu a dezvăluit de ce îi place atât de mult tapetul. Soția fostului jurat de la Antena 1 a avut, încă din copilărie, tapet în locuință. Casa ei era diferită de altele, astfel că tapetul îi aduce acum aminte de perioada copilăriei.

“Mie îmi place foarte mult tapetul. Eu când eram micuță… nu știu cum au reușit ai mei pe vremea aceea – și toată casa era plină cu tapet. Mie mi-a plăcut întotdeauna tapetul.

Deoarece casa noastră era cu totul diferită față de casele celorlalți copii. Aducea așa un vibe elegant, luminos. Era altceva”, a explicat aceasta.

ADVERTISEMENT