Life

Cum arată vila lui Brigitte Pastramă din Dubai. Vedeta a împodobit deja bradul și va petrece sărbătorile acolo

Brigitte Pastramă și-a pregătit vila din Dubai pentru Crăciun. Vedeta a împodobit bradul și a postat imagini din locuință.
17.11.2023 | 23:38
Cum arata vila lui Brigitte Pastrama din Dubai Vedeta a impodobit deja bradul si va petrece sarbatorile acolo
Brigitte Pastramă, pregătită de Crăciun, în Dubai. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă și-a decorat deja vila din Dubai pentru Crăciun și a postat imagini în mediul online. Vedeta este foarte fericită de când s-a mutat din România și se bucură de viața din Emirate.

Brigitte Pastramă a împodobit deja bradul în vila sa din Dubai. Cum arată locuința vedetei

De ceva timp, Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai, acolo unde duce o viață de lux. Fosta concurentă de la Ferma are o locuință de vis, pe care a decorat-o deja pentru Crăciun, și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Deși Crăciunul este peste mai mult de o lună, se pare că Brigitte nu a mai avut răbdare și a decis să se pregătească deja pentru sărbători. Aceasta a împodobit bradul și în fiecare an optează pentru decorațiuni spectaculoase, fără a se uita la bani.

De exemplu, anul trecut, în casa din România, vedeta a cheltuit 10.000 de lire pentru a-și decora casa pentru Crăciun. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu s-a lăsat mai prejos nici anul acesta, pentru că a cheltuit, din nou, o sumă impresionantă.

ADVERTISEMENT

În secțiunea story de pe pagina ei de Instagram, Brigitte a fotografiat bradul de Crăciun, dar și alte decorațiuni din casa ei. Nu se știe dacă vedeta își va petrece sărbătorile de iarnă în țara natală sau dacă va rămâne în Dubai.

Brigitte Pastramă casă Crăciun
Casa lui Brigitte Pastramă, decorată pentru Crăciun. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Brigitte Pastramă trăiește o viață de lux în Dubai

Vedeta este foarte fericită cu viața pe care o trăiește în Dubai, mai ales că a făcut mari eforturi pentru a se muta acolo. Deși este “Capitala luxului”, viața de acolo este mai ieftină decât în România, după cum consideră soția lui Florin Pastramă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, școala fiicei sale, Sara, este mai ieftină în Dubai decât în România. Vedeta spune că prețurile sunt decente pentru cei care vor să ducă o viață obișnuită.

“În momentul în care ai o locuință și ai o mașină, este la jumătate de preț decât în România. Este mult mai ieftină. Dacă nu vrei să mănânci la cele mai scumpe restaurante în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, care duc o viață echilibrată și în România, este la jumătate de preț. Sunt oameni foarte bogați și oameni săraci care lucrează pentru oameni care au cât de cât bani.

Și școala Sarei, plătesc mai puțin decât am plătit în România”, a spus vedeta la Antena Stars, în cadrul emisiunii Star Magazin, despre viața în Dubai.

ADVERTISEMENT