Life

Cum atrage Fuego norocul în viața lui. Obiectul la care artistul nu renunță niciodată

Fuego spune că a găsit secretul prin care să atragă norocul în viața lui. Artistul are un obiect la care nu renunță niciodată.
07.11.2023 | 15:18
Cum atrage Fuego norocul in viata lui Obiectul la care artistul nu renunta niciodata
Cum atrage Fuego norocul în viața lui. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are numeroase piese care sunt fredonate în special în perioada sărbătorilor de iarnă. Nu multă lume știe însă, dar artistul este și o persoană destul de superstițioasă.

Obiectul la care Fuego nu renunță niciodată

Fuego spune că a găsit secretul prin care să atragă norocul în viața sa. De mai bine de două decenii face acest lucru și se bazează pe un obiect care pentru alte persoane ar putea părea cât se poate de banal.

ADVERTISEMENT

Fuego a primit în anul 2003, chiar de ziua lui, un inel. Artistul consideră că acesta îi aduce noroc. Deși au trecut mai bine de două decenii de când l-a primit, acesta nu l-a scos niciodată de pe deget.

„Există un inel pe care îl am de zeci de ani. El este norocul meu. L-am primit cadou de ziua mea, pe 23 august în 2003. Sunt niște ani de atunci… Am senzația că acest inel îmi aduce noroc și nu l-am scos niciodată de pe deget”, a povestit artistul, pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Totodată, el a mai dezvăluit și un alt detaliu interesant. Se pare că în momentul în care artistul se îngrașă, inelul nu mai poate fi scos de pe deget. Drept urmare, se simte nevoit să și slăbească.

Și ploaia îi aduce noroc artistului

Chiar dacă pentru unii nu pare credibil, Fuego are încredere în inelul său. Ține mult la această bijuterie, care de altfel este elegantă, dar discretă. De asemenea, îi aduce mare noroc atunci când urcă pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Încă o chestie interesantă este faptul că atunci când mă îngraș, nu mai poate fi scos de pe deget și mă pun pe slăbit. Uneori slăbesc din cauza inelului. Este o bijuterie la care țin foarte mult, este foarte elegantă, este discretă și cred că îmi aduce noroc pe scenă”, a mai dezvăluit artistul, pentru sursa citată.

Fuego mai are însă și alte superstiții după care se ghidează. Spre exemplu, artistul spune că atunci când plouă afară totul îi merge ca pe roate și că are succes. Iar asta a observat chiar el la marea majoritate a evenimentelor sale.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ploaia îl face să se simtă cât se poate de bine, indiferent că are sau nu un spectacol. “Atunci parcă se deschid cerurile, atunci mă simt artist adevărat”, a mai dezvăluit artistul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: