Life

Cum au fost surprinși Vlad Gherman și Oana Moșneagu în public. Multe femei își doresc să aibă parte de astfel de tratament

Oana Moșneagu este o femeie norocoasă. Vlad Gherman are grijă de ea și o tratează ca pe o adevărată prințesă, indiferent de locul unde se află.
18.03.2024 | 10:47
Cum au fost surprinsi Vlad Gherman si Oana Mosneagu in public Multe femei isi doresc sa aiba parte de astfel de tratament
Cum o tratează Vlad Gherman pe Oana Moșneagu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, unul dintre cuplurile favorite din România, au ieșit la plimbare prin București, iar ipostazele în care au fost surprinși sunt adorabile. Actorul știe cum să-și trateze viitoarea iubită.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, surprinși la plimbare prin Capitală

Vlad Gherman știe că nu este de ajuns să cucerești o femeie, ci să întreții flacără iubirii aprinsă. După despărțirea dureroasă de Cristina Ciobănașu, Oana Moșneagu a adus în viața lui liniștea de care avea nevoie.

ADVERTISEMENT

Astfel că, vara trecută nu a mai stat pe gânduri și a cerut-o de soție, în văzul tuturor, după un spectacol. Ulterior, s-au și apucat de pregătiri, pentru ca totul să fie ca la carte în ziua cea mare.

Iar Vlad Gherman este atent la detalii, așa cum a fost și când a ales inelul pentru Oana Moșneagu. Astfel că, la început de primăvară, cei doi au decis să se relaxeze cu o sesiune de cumpărături.

ADVERTISEMENT

Au ales un centru comercial cunoscut din capitală și s-au plimbat, intrând, de altfel, și în diferite magazine. La un moment dat, s-au îndreptat către unul de încălțăminte, unde au analizat mai multe modele, după cum se observă în imaginile surprinse de spynews.ro.

De fiecare dată când Oana Moșneagu alegea ceva de probat, Vlad Gherman îi ținea cafeaua, dovedind că este un adevărat gentleman și că întotdeauna se asigură că viitoarea lui soție este bine tratată.

ADVERTISEMENT

Merg împreună la terapie

Amintim că, pentru binele relației lor, Vlad Gherman și viitoarea lui soție au ales să meargă împreună la terapie. Nu au probleme, dar nici nu își doresc să apară, mai ales că actorul avea câteva temeri.

„Noi am mai vorbit despre asta, într-adevăr foarte scurt, și lumea nu înțelegea. A, ei nu se înțeleg, de-aia fac terapie. N-are legătură. E vorba că nu înțelegeam de ce, într-un moment în care Oana se purta drăguț cu mine, în capul meu era, ‘aoleu nu, e mult prea bine, sigur o să se termine în curând’.

ADVERTISEMENT

Nu se întâmpla nimic nasol, era foarte bine. Eu mă sabotam. (…) Așadar mergeți, dragă Românie, la terapie, ca să și rimeze”, a povestit Vlad Gherman în emisiunea Fresh by Unica, despre relația cu Oana Moșneagu.

ADVERTISEMENT